Guzmán domina la barra i Coronas el poltre a la Copa Catalunya de Gimnàstica

11 gimnastes del Club Gimnàs Molins de Rei segueixen competint a la Copa Catalunya. Sílvia Chacón, Mireia Rodríguez, Georgina Guzmán, Xènia Corones aconsegueixen podis en diferents categories. 

This slideshow requires JavaScript.

Lluitant per aconseguir una preciada plaça al Campionat d’Espanya, 11 esportistes del Club Gimnàs Molins de Rei segueixen competint en la primera fase de la Copa Catalunya en nivells de base i Vía Olímpica. En la categoria N3P Georgina Guzmán i Xenia Coronas han aconseguit la victòria en un aparell. Guzmán ha estat la millor en barra i, per la seva banda, Coronas ho ha estat en poltre gràcies a un salt amb molt nivell.

No han estat les úniques medalles molinenques. En categoria N5 Sílvia Chacón ha finalitzat en tercera posició a barra i terra. En aquesta categoria Olga Romero s’ha fet amb el 6è lloc de la general. En N4G, Mireia Rodríguez ha destacat per la seva segona posició en paral·leles asimètriques i, per la seva banda, Sara Chacón i Mar Castroviejo s’han defensat bé en una competició marcada per un nivell molt alt.

Pel que fa a les més petites, en N2P, Estel Carle, Sara Martínez i Maria Montero i en N1 Eva Vilanova han demostrat el seu progrés responent al canvi de nivell que sempre implica grans dificultats.

Recomanacions personalitzades