Surt a la llum l’anuari Viu Molins de Rei 2015

Ja la venda, al preu de cinc euros i gratuït per a socis, l’anuari Viu Molins de Rei 2015, el llibre revista que resumeix l’actualitat de Molins de Rei. Les eleccions municipals, les obres de Les Guardioles, la consolidació d’Estel Solé, el servei de biomassa a La Granja i l’ascens del femení del Molins de Rei CF són alguns dels temes.  

portada anuari viu molins de rei 2015L’anuari Viu Molins de Rei 2015 ja és una realitat. Per segon any consecutiu, el diari digital de Molins de Rei edita un llibre/revista en paper que serveix per resumir el més important de l’any. En paper, sense enllaços ni vídeos, però amb més profunditat, pausa i amb visió panoràmica, incidint en la nostra visió pròpia: independència, rigor i esperit crític.

L’obra, titulada “Nou escenari, mateix govern”, es pot adquirir al preu de cinc euros a l’stand de Viu Molins de Rei a la Fira de la Candelera, situat al carrer Pere Calders. Tanmateix, després arribarà a les llibreries molinenques. Exclusivament durant la Fira, es podran adquirir els dos llibres de Viu Molins de Rei, l’anuari 2014 i el 2015, a un preu de vuit euros. Com és habitual, els integrants de la comunitat de socis que fan possible la publicació l’aconseguiran de forma gratuïta.

En l’anuari d’enguany hi ha un exhaustiu resum de l’any polític. De fet, la seva portada consisteix a reunir a tots els candidats a alcalde en un escenari que també ha estat noticia: les obres del barri de Les Guardioles. A més política i Guardioles, es pot llegir una entrevista amb la considerada personatge de l’any per aquesta publicació, l’actriu i poetessa Estel Solé, informacions en profunditat de fenomens com les inundacions, les mobilitzacions en contra de la retallada de línies de P3, anàlisi del servei de biomassa al barri de la Granja o un resum de l’actualitat esportiva amb l’ascens del femení del Molins de Rei CF com a tema principal.

Recomanacions personalitzades