El Molins de Rei CF afina i s’enganxa a una lliga de quatre

Un pòquer d’equips s’ha escapat al capdavant de Tercera Catalana i el Molins de Rei CF, entre ells, viu un “bon moment” segons el seu entrenador, Joan Garcia. César Martínez és molt clar: “l’objectiu és l’ascens”, dispara el davanter. 

César Martínez protegeix una pilot en el partit contra el Corbera // Jose Polo

César Martínez protegeix una pilot en el partit contra el Corbera // Jose Polo

L’orquestra de Joan Garcia sona cada cop més afinada. El Molins de Rei CF ha recuperat instruments, n’ha introduït de nous i la música torna a sonar bé al Josep Raich. Quan ja s’ha superat l’equador de la lliga del grup vuitè de Tercera Catalana el conjunt quadribarrat és on ha d’estar, lluitant per l’ascens, formant part amb Ciutat Cooperativa, Sector Montserratina i Sant Andreu de la Barca d’un pòquer d’equips que comanden la classificació. Molinencs, santboians i viladecanencs amb 38 punts; andreuencs amb 43.

“Un moment maco, cap a l’alça, anem recuperant gent i això ens ha anat molt bé per aconseguir una dinàmica positiva”, diu Garcia a Viu Molins de Rei valorant la situació que travessa l’equip. “Vam tenir una ratxa de partits on les coses no sortien bé però ara, tot i que treballem igual que fa tres mesos, les coses ens vénen de cara” afegeix un element de percussió, César Martínez. El davanter arribat a principis d’aquesta temporada està en ratxa. “Ara estem contents, sóc una persona que viu molt del gol i aquest any m’estava costant una mica però ara estic adaptat i la capritxosa pilota ara està entrant”, afirma somrient.

Importants variants tàctiques

Carles Capella, ara jugant més en el centre, es prepara en un servei de cantonada // Jose Polo

Carles Capella, ara jugant més en el centre, es prepara en un servei de cantonada // Jose Polo

Però el director de la banda ha hagut d’introduir variants tàctiques perquè tot acabés d’afinar. Amb la recuperació d’un dels violonchels més importants, el central Andreu Margarit, l’equip ha passat a jugar amb doble pivot. “Volem alliberar Capella de tasques defensives”, indica Garcia. I és que Carles Capella, el concertino del Molins, ha deixat d’estar enganxat a la línia calç per jugar a la mitja punta. “Volem que participi el 80 o 90% del temps del joc”, explica el tècnic després de centrar la seva posició.

Contra el Corbera, últim classificat, els molinencs han guanyat molt clarament, per 5 a 1, amb gols de Chufo – qui també ha donat una assistència i surt beneficiat de les variacions – César, Oleguer, Capella i Agudo, que ja en porta 18, amb la trompeta sempre a punt.

Encara hi ha marge de creixement. Cal mantenir la concentració durant els 90 minuts i evitar baixar la intensitat en alguns trams de partit. També millorar en defensa. El Molins és l’equip dels quatre rivals lluiten per l’ascens que ha encaixat més gols. Però tot va sonant prou bé, tot esperant poder escoltar l’himne de l’ascens a final de temporada. El Molins ja és clàssic en aquesta lluita.

 

Recomanacions personalitzades