Albert Viñas guanya els 18ens Premis Clic! de fotografia

El molinenc Albert Viñas s’ha proclamat vencedor dels 18ens Premis Clic! en la modalitat especial dedicada al 100è aniversari de la Federació Obrera. S’han presentat 197 obres. 

Federació 1, la foto guanyadora // Albert Viñas

Federació 1, la foto guanyadora // Albert Viñas

Federació 1, la imatge d’una dona vestida d’`wpoca comprant una entrada pel cinema que es projectava a la Federació Obrera ha servit al molinenc Albert Viñas per guanyar els 18ens Premis Clic! de fotografia. Concretament Viñas ha guanyat la modalitat especial dedicada a la celebració del centenari de la Federació Obrera i s’ha emportat 500 euros de premi.

D’altra banda, en la modalitat Molins de Rei Luís Leandro Serrano i José Reyes han aconseguit els premis, en la modalitat Esports de Muntanya els premiats han estat Josep Maria Fontanet i Josep Gabaldà i en la modalitat lliure el guardó ha estat per José Beut amb accèssit per José Ramon Luna.

53 participants – 21 més que en l’edició anterior – han presentat un total de 197 obres en aquesta 18ena edició dels premis de fotografia. Els premis seran entregats el pròxim 30 de gener al local de l’entitat organitzadora, el Centre Excursionista de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades