La falta de definició penalitza al CFS Molins 99

PATROCINI CRÓNIQUES

CFS Molins 99 2-2 Gràcia Futbol Sala. Els molinencs empaten a dos contra un dels equips capdavanters de la Tercera Nacional en un matx on van tenir oportunitats suficients com per aconseguir la victòria.

L'equip, fent el seu crit de guerra, després del partit // Jose Polo

L’equip, fent el seu crit de guerra, després del partit // Jose Polo

El Club Futbol Sala Molins 99 tanca l’any tercer per la cua de Tercera Nacional després d’empatar a dos a la Sínia contra el Gràcia Futbol Sala. La situació, que podria ser preocupant a primera vista, no ho és tant per dos motius: en primer terme, la lliga aquesta temporada és un autèntic polvorí i els molinencs són també a només a sis punts del quart i, en segon terme i el que és encara més important, els entrenats per Chema Redondo van deixar molt bones sensacions en l’últim partit.

Contra el Gràcia, després d’alguns partits on no s’havia mostrat el millor joc, el Molins 99 va fer mèrits suficients per emportar-se la victòria. Els visitants arribaven a la Sínia amb la condició de quart millor equip de la categoria però es va veure superats en gairebé totes les fases del partit. Només la falta d’encert en la definició va impedir que els tres punts es quedessin a casa. Incorporar un killer, un obrer del gol, facilitaria molt el que resta de temporada.

Àlex Sánchez Ajo celebrant el gol amb La Sínia Blues // Jose Polo

Àlex Sánchez Ajo celebrant el gol amb La Sínia Blues // Jose Polo

En el primer xut amb cert perill del Gràcia i després de reiterades ocasions blues, els visitants es van avançar. Marc Cerqueira va rematar i la pilota es va enverinar fins a complicar-li la vida a Víctor Sammartín, que segons després s’enfurismava per la seva mala sort (0-1). Després del gol en contra van ser els pitjors minuts del Molins, que no van saber reaccionar en un primer moment. Va ser l’únic tram on el Gràcia va ser superior. Quan pitjor ho estava passant el seu equip, Ramon Correa va fer una gran jugada individual per, després de desfer-se de dos rivals, assistir Àlex Sánchez Ajo qui, una vegada més, va estar encertat de cara a porteria (1-1). Amb l’empat es va arribar a la mitja part.

El segon temps va ser un monòleg del Molins 99. Els locals dominaven e intentaven fer-se amb el partit buscant molt bé les esquenes de la defensa quan tenien espai i amb paciència en l’elaboració quan el rival estava tancat. Quan no era el pal, era el porter, però la pilota no entrava. Va ser Adrià Gutièrrez qui va posar finalment el 2 a 1 a l’electrònic aprofitant una superioritat numèrica després de l’expulsió d’un jugador del Gràcia. Premi merescut.

Victor Sanmartín col·locant una tanca defensiva // Jose Polo

Victor Sanmartín col·locant una tanca defensiva // Jose Polo

Però els aficionats no van poder marxar contents del tot de la Sínia. En una acció aïllada on el Gràcia va jugar bé, Cerqueira tornava a marcar per fer el 2 a 2. Restaven minuts per acabar i Redondo va optar per jugar de cinc. Les ocasions van arribar, fins i tot Sergi Areny va disposar d’un doble penal, però la pilota no va voler entrar. El Molins 99 va haver de conformar-se, a contracor, amb l’empat. Si es segueix amb l’actitud de l’últim partit, les victòries arribaran. Cal tenir fe en aquest equip.

 

Recomanacions personalitzades