La Guàrdia Urbana deté un presumpte traficant d’haixix

La policia local deté una persona en propietat de nombrosos bitllets de 20 euros i petites quantitats de droga a les rodalies de l’estació de Renfe. La Guàrdia Urbana està realitzant un dispositiu especial contra la venda de droga. 

La Guàrdia Urbana compta amb un nou Seat Altea // Ajuntament de Molins de Rei

Un dels cotxes de la Guàrdia Urbana // Ajuntament de Molins de Rei

Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, la Guàrdia Urbana de Molins de Rei ha detingut un home el passat 18 de novembre per presumpte delicte contra la salut pública.

El detingut, que podria ser un traficant d’haixix, ha estat enxampat al carrer Amadeu Vives, quan anava acompanyat de dos homes més, al voltant de les 16 hores. Tots tres provenien de l’estació de Renfe.

El detingut s’ha mostrat especialment nerviós davant la presència dels agents de l’autoritat. L’escorcoll superficial ha revelat la presència de drogues i d’una gran quantitat de bitllets de 20 euros. És per això que se sospita que podria ser un traficant. El pes de la droga intervinguda, així com la gran quantitat de diners fraccionats intervinguts, han fet possible la detenció.

Un dia abans, el 17, s’han identificat dos homes més que s’han volgut escapar de l’acció policial en la mateixa zona. Han estat sancionats administrativament per pertinença d’haixix.

Dispositiu contra la droga

Fa setmanes que la Guàrdia Urbana s’està esforçant especialment per lluitar contra el tràfic de drogues. Agents uniformats i de paisà vigilen, especialment, la zona de l’estació de Renfe, un dels indrets més habituals del tràfic de drogues, sobretot haixix a petita escala, a Molins de Rei. Aquest dispositiu ja ha permès aconseguir dades d’hàbits, horaris i persones que podrien estar relacionades amb aquesta droga al municipi.

 

Recomanacions personalitzades