El temporal de vent fa caure una uralita ferint una dona al carrer Doctor Barraquer

La pluja i el vent han fet acte de presència de forma violenta a Molins de Rei. La uralita d’un bloc de pisos del carrer Doctor Barraquer ha caigut i una dona ha resultat ferida. A més, hi ha hagut un petit despreniment al carrer Pi i Margall. 

Els bombers actuant en l'edifici del carrer Doctor Barraquer // Jose Polo

Els bombers actuant en l’edifici del carrer Doctor Barraquer // Jose Polo

Tot i que aquesta vegada no en forma de grans inundacions, la pluja i el vent han tornat a tenir conseqüències a Molins de Rei. La uralita del bloc de pisos del número 29 del carrer Doctor Barraquer ha caigut al voltant de les 17:30 de la tarda de dilluns dos de novembre. La planxa, de dimensions considerables, ha caigut sobre una dona d’edat avançada que passava per aquest carrer en aquest precís moment.

La dona ha resultat ferida en les extremitats superiors i inferiors, segons han explicat fonts presencials a Viu Molins de Rei. Fonts de la Guàrdia Urbana han confirmat aquesta versió i han afegit que la dona ha estat traslladada en ambulància i acompanyada pel seu fill a l’hospital Moisès Broggi amb, possiblement, “una fractura”.

Ràpidament, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i diversos agents de la Guàrdia Urbana han arribat al lloc dels fets. Els Bombers s’han enfilat amb una grua fins al terrat de l’edifici, d’on provenia el pedaç d’uralita, i han netejat i assegurat la zona per evitar nous episodis.

Petit despreniment al Pi i Margall

Pocs minuts abans, en un altre punt de Molins de Rei, s’ha produït un altre incident per culpa del temporal. Al carrer Pi i Margall, just a l’alçada de la llibreria Arola, hi ha hagut un petit despreniment en una façana. Segons han explicat fonts dels establiments d’aquest carrer, el tros de façana que ha caigut era “molt petit” però els Bombers, que han acudit al lloc dels fets com també ho ha fet la Guàrdia Urbana, han decidit “picar més” per evitar que hi hagi més despreniments. La zona ha quedat precintada per garantir la seguretat ciutadana.

Punt del Pi i Margall on hi ha hagut el despreniment // Jordi Julià

Punt del Pi i Margall on hi ha hagut el despreniment // Jordi Julià

Suspeses totes les activitats d’exterior

De forma preventiva, l’Ajuntament de Molins de Rei ha decidit suspendre totes les activitats organitzades en exteriors, com per exemple els entrenaments de les entitats esportives o algunes activitats extraescolars.

Recomanacions personalitzades