El difícil inici del Celtic Bàsquet Molins a Copa Catalunya

La primera temporada del Cèltic Bàsquet Molins a Copa Catalunya està tenint un inici complicat. L’equip ha perdut els tres primers partits però sempre ha donat la cara. “Els nois estan treballant molt bé en cada entrenament”, diu l’entrenador, Jesús Fernández. 

Jesús Fernández donant instruccions als jugadors // Jose Polo

Jesús Fernández donant instruccions als jugadors // Jose Polo

Pujar de categoria no sempre és senzill. Després d’aconseguir l’ascens a Copa Catalunya el curs passat, el Celtic Bàsquet Molins està patint en aquest inici de temporada. Els entrenats per Jesús Fernández, tècnic artífex de l’ascens, han perdut els tres primers partits de lliga. “Com era d’esperar, la categoria s’està notant molt al principi”, explica Fernández a Viu Molins de Rei després de l’última derrota contra el Sese al Poliesportiu Municipal. “El nivell de Copa Catalunya és molt fort”, remarca.

En les tres derrotes, però, l’equip ha donat la cara. En cap cas, no han estat desfetes molt clares. Contra el Sese, per exemple, els molinencs van acabar el primer període amb avantatge a l’electrònic i van arribar al final del partit, que va acabar amb derrota ajustada per 61 a 66, amb possibilitats de victòria. No va ser possible. “De moment estem competint, de fet sempre hem començat guanyant però al final ens han remuntat”, resumeix el tècnic.

L’equip es veu penalitzat per alguns aspectes que ja s’arrosegaven d’altres temporades: la falta de potencial físic i el poc encert en els tirs lliures. “No som un equip ni molt físic ni molt gran i els equips en aquesta categoria són molt superiors en aquest aspecte”, explica Fernández. El Molins ha patit la baixa del base Jesús Oropesa, que ara fa funcions d’ajudant, i ha incorporat dos joves fitxatges: el base Ferran Alias i el pivot Marc Suñé.

Marc Suñé, una de les novetats d'enguany // Jose Polo

Marc Suñé, una de les novetats d’enguany // Jose Polo

L’entrenador, però, no es desanima: “Hem de seguir treballant al 100% i els resultats arribaran”, assegura el míster qui sosté que els seus jugadors estan “treballant molt bé en cada entrenament”. Quan l’esforç existeix els resultats, normalment, acaben arribant.

 

Recomanacions personalitzades