Les errades penalitzen al Molins de Rei CF contra un Sector Montserratina molt seriós

Molins de Rei CF 1-3 Sector Montserratina. Segona derrota de la temporada del Molins de Rei CF. Els de Joan Garcia cauen contra el líder en un partit on van de més a menys i es veuen penalitzats per algunes errades puntuals. 

Chufo, expulsat a la segona part, donant una passada // Jose Polo

Chufo, expulsat a la segona part, donant una passada // Jose Polo

La temporada passada acabava amb el Molins de Rei Club de Futbol golejant al municipal de la Torre Roja per 0 a 5. Han passat quatre mesos i les coses han canviat. El Sector Montserratina compta els seus partits per victòries i és colíder de la competició. Per la seva banda, el Molins se situa a mitja taula, en posicions mediocres si es comparen amb les dels últims cursos. Papers intercanviats. Però només s’han disputat cinc jornades i la cosa pot donar moltes voltes.

Els entrenats per Joan Garcia van anar de més a menys en un partit decidit per detalls. Sanchís, ben acompanyat per Joan Gosa i el jove Dalmau en el centre del camp, va apoderar-se del tempo del matx. El Molins circulava bé i arribava amb perill. Àlex Agudo va estar a punt d’aconseguir el gol dues vegades, una de les quals va acabar amb la pilota en el travesser. Però els molinencs van perdonar i es va arribar al descans amb un partit amb dos equips disposats a tractar bé la pilota però sense gols.

Ja a les acaballes del primer temps el Sector amenaçava amb algunes contres temibles. La tònica aniria a més en el segon temps, a mesura que el Molins va deixar de portar la iniciativa. Quan el partit ja estava sense un dominador clar, Dalmau fallava en la sortida de la pilota. Àgil en la recuperació, els de Viladecans deixaven sol Adrián López, lliure de marca, qui no perdonava davant de Ferran de Palol (0-1). Massa premi per un equip que, tot i mostrar-se ben col·locat i amb les idees clares, tampoc havia generat perill.

Ferran de Palol s'estira, sense sort, per intentar aturar el penal // Jose Polo

Ferran de Palol s’estira, sense sort, per intentar aturar el penal // Jose Polo

El gol va donar-li confiança als visitants, que van passar a controlar bé la possessió. El Molins només generava perill a través de jugades individuals esporàdiques. Va ser de pilota aturada com va arribar l’empat. Carles Capella tornava a regalar-li a l’afició del Josep Raich un gol de tir lliure impossible. La falta era llunyana i escorada però la pilota va tornar a acabar a l’escaire. Golàs (1-1).

Sanchís, del millor del Molins diumenge 4 // Jose Polo

Sanchís, del millor del Molins diumenge 4 // Jose Polo

Quan semblava que el gol donaria ales als molinencs van arribar dues accions que decidirien l’enfrontament. Primer Chufo era expulsat per doble amonestació i, després, el juvenil Juanjo, que havia entrat a la segona part quan el Molins buscava la remuntada, cometia un penal en arriscar-se molt per recuperar una pilota. Seria injust carregar-li les culpes de la derrota a un home que es troba en fase de creixement i que sempre ha fet bé el seu paper quan li ha tocat, però també és cert que d’aquesta ha d’aprendre. Luna el transformava fent l’1 a 2. En el temps afegit, amb un Molins buscant l’empat més amb el cor que amb el cap, arribaria l’1 a 3, obra de Ricard Junglen.

En un partit on l’empat no hauria sigut injust en cap cas, el Molins es va veure penalitzat per algunes errades individuals i per la falta de constància. I és que ritme mostrat en els primer minuts no va estar present al final del partit. Just al contrari del Sector Montserratina, que va anar creixent al llarg dels 90 minuts.

Recomanacions personalitzades