La Festa Major s’obre a un altre públic amb un concert de Gorka Garay

El Parc de la Sèquia del barri de la Granja acull una de les novetats de la Festa Major, un concert de jazz a càrrec a l’aire lliure i gratuït del molinenc Gorka Garay. 

Optica-Feliu

Gorka Garay tocant el seu saxo // Jose Polo

Gorka Garay tocant el seu saxo // Jose Polo

La Festa Major de Molins de Rei comença a apropar-se a un públic diferent del dels concerts de la plaça de la Llibertat. Dilluns 28 al vespre es va estrenar una de les novetats d’enguany: un concert d’un format innovador al Parc de la Sèquia. El protagonista va ser el molinenc Gorka Garay, una figura reconeguda en el món del jazz.

Al concert, gratuït, hi havia gent asseguda en cadires però també a les muntanyetes de gespa, aprofitant un espai diferent a l’habitual, fins a sumar una xifra de públic notable per ser la primera vegada que es programava un concert d’aquestes característiques per Festa Major. Només algun element com les cistelles de bàsquet situades allà molestaven la vista. Garay es va lluir durant una hora i mitja aproximadament interpretant el seu repertori tot combinant cançons més nostàlgiques amb melodies més animades.

El so del seu saxo va inundar de la Granja i l’activitat va tenir la col·laboració de l’associació de veïns d’aquest barri, encarregada del servei de barri, i autora d’uns ‘mojitos’ de gran qualitat.

Garay i la seva banda tocant en directe // Jose Polo

Garay i la seva banda tocant en directe // Jose Polo

[sam id=”51″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades