Entitats en defensa dels refugiats porten les seves lluites a la Festa Major Alternativa

Les entitats Stop Mare Mortum i KurdisCat reclamen una solució urgent a la crisi dels refugiats en una taula rodona amb unes vint persones. És un dels actes de la Festa Major Alternativa.

Una vintena de persones han participat a la taula rodona sobre els refugiats // Jordi Julià

Una vintena de persones han participat a la taula rodona sobre els refugiats // Jordi Julià

En un matí de dissabte de Festa Major ple d’activitats festives al carrer se n’ha sumat una altra que recordava que cal resoldre urgentment la crisi dels refugiats. Des de l’entitat Stop Mare Mortum, que denuncia les morts de refugiats al mar i va organitzar una multitudinària encesa d’espelmes a Barcelona, van reclamar una solució immediata a la crisi dels refugiats: “Espanya és el tercer país europeu que més sol·licituds d’asil denega. És vergonyós que només hi hagi 28 places l’any quan al Líban n’hi ha un milió”. D’altra banda, el Comitè Català de Colidaritat amb el Kurdistan KurdisCat ha portat el cas concret del Kurdistan.

A la taula rodona hi han participat unes 20 persones. Forma part dels actes de la Festa Major Alternativa, que es fan a la plaça de les Dones (el nom que ha donat el Grup de Dones Les Heures a la plaça de la Creu), i que tenen precisament el logotip de benvinguda als refugiats com a cartell.

[sam id=”51″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades