Una banda de l’Escola de Música porta jazz, bandes sonores i sardanes al pati del Palau

El concert de saxos i flautes travesseres que l’any passat van fer alumnes de l’Escola de Música per Festa Major creix i incorpora exalumnes per formar una banda de vent. El grup ha interpretat cançons molt variades.

El concert s'ha fet a l'aire lliure, al pati del Palau // Jordi Julià

El concert s’ha fet a l’aire lliure, al pati del Palau // Jordi Julià

Una barreja de peces de jazz, bandes sonores de pel·lícules, sardanes i fins i tot cançons d’ABBA han sonat al pati del Palau, interpretades per músics vinculats a l’Escola de Música. Alumnes actuals formaven un quartet de saxos i un grup de flautes travesseres, que han tocat cadascun en solitari, igual que van fer en la Festa Major de l’any passat en un concert al mateix pati del Palau.

Però després, els saxos i les flautes travesseres s’han ajuntat amb altres instruments de vent, tocats per antics alumnes de l’escola i també amb alguna incorporació externa. Tots junts han pogut conformar una banda de vent que, segons ha explicat la directora de l’escola de Música, Pilar Casals, a Viu Molins de Rei “s’ha hagut de formar aquest mateix mes de setembre i gairebé no hi ha hagut temps d’assajar”. Casals no descarta que la banda pugui tornar a tocar en un futur.

Alumnes i exalumnes s'han reunit per formar una banda de vent // Jordi Julià

Alumnes i exalumnes s’han reunit per formar una banda de vent // Jordi Julià

[sam id=”51″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades