L’Open Intantil de BTT de Molins de Rei celebra el 10è aniversari amb rècord

La cursa de bicicleta de muntanya organitzada per One to One Catalunya arriba als 10 anys aconseguint el rècord d’assistència amb 94 participants. 

Un dels participants al circuit del parc de les Bruixes // Jose Polo

Un dels participants al circuit del parc de les Bruixes // Jose Polo

10 anys de bicicleta de muntanya al Parc de les Bruixes. L’Open Infantil de BTT de Molins de Rei, organitzat per One to One, ha arribat al seu desè aniversari en plena forma. Tant és així que aquest 2015 ha aconseguit arribar a la xifra de 94 participants, sumant més ciclistes que mai. “És el primer any que tenim tants nens”, reconeix Josep Colomina, un dels organitzadors, en declaracions a Viu Molins de Rei.

Colomina explica que la cursa, que normalment reuneix 60 o 70 participants, ha notat l’impuls de la Federació Catalana de Ciclisme i, ara per ara, aconsegueix reunir gent de tot el país. Els inicis fa una dècada, quan el ciclisme de muntanya no era tan popular, no van ser fàcils. “L’Open va començar com una cosa molt innovadora a Molins de Rei i al Baix Llobregat”, indica Colomina, qui ha donat a conèixer aquest esport al municipi creant una escola de ciclisme. “Teníem molta il·lusió i, a poc a poc, ens hem anat consolidant”, rememora. El circuit tècnic i adaptable per a totes les categories en un entorn natural els ha fet atractius.

Dos participant perseguint-se durant la cursa // Jose Polo

Dos participant perseguint-se durant la cursa // Jose Polo

Pol Arrufat, del Matarraña, ha estat el guanyador en categoria benjamí, on Abril Ricard de l’Starbike ha aconseguit la victòria en noies. En categoria principiants Arnau Font (Club Cicles Catalunya) i Zara Buter (Amunt Club Ciclista) han estat els guanyadors. Pel que fa als alevins, Marc Massana (Comarques de Lleida) ha estat el guanyador i Blenda Teixidor (Tot Vici en Bici) la guanyadora. En la categoria per a ciclistes de més edat, infantil, Pau Costa (BiciSprint) i Sandra Artigas (Amunt Bikes) han estat els més ràpids.

[sam id=”51″ codes=”true”]

 

Recomanacions personalitzades