El president de la Creu Roja Baix Llobregat Centre mor ofegat a la platja

El molinenc Josep Maria Salas, de 67 anys, ha mort ofegat a la platja de Gavà aquest dimarts a la tarda. En el moment dels fets onejava la bandera verda. 

El president de Creu Roja Baix Llobregat Centre, Josep Maria Salas, va signar el conveni acompanyat de l'alcalde i el primer tinent d'alcalde // Ajuntament de Molins de Rei

Josep Maria Salas acompanyat de l’alcalde i el primer tinent d’alcalde durant la signatura d’un conveni fa dos anys // Ajuntament de Molins de Rei

El president de la Creu Roja Baix Llobregat Centre, Josep Maria Salas, ha mort ofegat a la platja de Gavà aquest dimarts 1 de setembre. El molinenc, de 67 anys d’edat, estava a l’interior de l’aigua i quan l’han tret els serveis de salvament i socorrisme ja no han pogut fer res per la seva vida.

El succés s’ha produït a un quart de sis de la tarda a l’alçada del carrer Blanes de Gavà, ben a prop, precisament, d’un punt d’atenció de la Creu Roja. Un cop l’han tret de l’aigua, ja inconscient, s’han fet esforços per reanimar-lo però no ha estat possible.

Es desconeixen les causes exactes de la mort a l’espera dels resultats de l’autòpsia. És possible que s’hagi ofegat o bé hagi estat víctima d’un atac de cor o alguna circumstància similar. La bandera verda onejava a la platja en el moment dels fets.

Recomanacions personalitzades