Mor un motorista de Molins de Rei en un xoc amb un cotxe al Papiol

Un jove de 26 anys veí de Molins de Rei ha mort aquest dimarts a la nit en un xoc contra un turisme a la carretera de Caldes en direcció al Papiol. El conductor del cotxe ha donat positiu en la prova d’alcoholèmia.

La frenada de la moto accidentada es pot veure a la calçada de la carretera // David Guerrero

La frenada de la moto accidentada es pot veure a la calçada de la carretera // David Guerrero

El conductor d’un ciclomotor ha mort cap a un quart d’onze de la nit aquest dimarts en un xoc contra un turisme. L’accident ha estat al terme municipal del Papiol, al punt quilomètric 1,8 de la carretera C-1413a. El xoc s’ha produït al carril en direcció Molins de Rei poc després de la incorporació dels vehicles que agafen la carretera des del Papiol. Una llarga frenada de la moto a la calçada que acaba al voral és el rastre que queda un dia després de l’accident mortal.

La víctima és Francisco G.R., de 26 anys i veí de Molins de Rei, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Les causes de l’accident es desconeixen però el conductor del turisme ha donat positiu en la prova d’alcoholèmia realitzada després de la col·lisió mortal entre la moto i el cotxe.

Fins al lloc de l’accident es van desplaçar cinc dotacions dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local del Papiol i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques però no van poder fer res per salvar la vida del motorista molinenc.

Recomanacions personalitzades