Unanimitat entre govern i oposició per millorar les condicions d’entrenament de l’atletisme

Aprovada per unanimitat una moció presentada per ERC que insta a millorar les condicions de l’espai on es practica atletisme. El regidor d’Esports, Xavi Paz (PSC), recorda que quan els republicans controlaven aquesta àrea del consistori no van presentar cap projecte. 

Un dels integrants de l'AEM participant en una competició // M.Romero AEM

Un dels integrants de l’AEM participant en una competició // M.Romero AEM

Tothom està d’acord en el fet que cal millorar les condicions d’entrenament de la secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins de Rei (AEM). Després de denunciar públicament l’estat d’unes instal·lacions més que millorables, ERC ha presentat una moció referent a aquest tema en el passat ple municipal del mes de juliol. El text, aprovat per unanimitat entre totes les forces polítiques, estableix l’acord de “garantir per al curs 2015-2016” un espai d’entrenament per a les categories “a partir de cadet de segon any”, que és la franja d’edat on el club té més problemes actualment.

D’altra banda, la moció també insta a facilitar a l’AEM un “espai d’emmagatzematge de material” del que actualment no disposa. A més, es comprometen a acordar “un projecte únic i consensuat que respongui a les necessitats reals dels esportistes”, una altra de les demandes fetes per l’entitat.

Unanimitat amb picabaralla 

Tot i que la moció va aprovar-se per unanimitat -fet que els representants de l’AEM presents a la sala van agrair- la picabaralla política no va deixar d’existir. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Molins de Rei des del 2011, Xavi Paz (PSC), va recordar al partit que presentava la moció, ERC, que quan ells controlaven aquesta regidoria entre 2003 i 2011 “no es va fer cap projecte”. Per la seva banda, la portaveu d’ERC, Sílvia Guillén, va acusar els dos partits que formen el govern municipal -CiU i PSC- de “no tenir el mateix projecte” per a l’atletisme.

La resta de partits (CUP, Ciutadans, Molins Camina i Iniciativa-MES)  també van donar suport a la moció. La CUP va demanar més informació sobre les negociacions entre l’Ajuntament i l’AEM, mentre que Molins Camina va exigir un “compromís de calendari” amb les propostes.

L’espai antic de l’halterofília, per a l’atletisme

L’evolució de les obres de la Zona Esportiva ja permet a hores que els esportistes del Club Halterofília Molins de Rei entrenin a les noves instal·lacions situades al barri del Canal. Això ha alliberat l’espai de la pista 1 del Poliesportiu Municipal, on fins ara es practicava l’halterofília. Després de converses entre el consistori i l’AEM, aquests metres situats a l’exterior de la pista estaran ara al servei de l’atletisme, on es faran entrenaments de musculació entre altres coses.

Recomanacions personalitzades