L’exregidor Albert Botran, candidat a les primàries de la CUP

Albert Botran, regidor a l’Ajuntament de Molins de Rei durant la passada legislatura, és un dels candidats de la CUP a les primàries per a les eleccions al Parlament. La també molinenca Lurdes Quintero es presenta per Tarragona. 

Albert Botran demanant un ple més obert // Ajuntament de Molins de Rei

Albert Botran durant el seu últim ple municipal // Ajuntament de Molins de Rei

El procés de primàries de la CUP per a les eleccions del 27 de setembre s’ha obert i l’exregidor a l’Ajuntament de Molins de Rei durant la passada legislatura, Albert Botran, és un dels candidats per Barcelona. Botran ha format part del secretariat nacional d’aquest partit entre el 2009 i el 2013 i és militant de l’esquerra independentista des del 2002. L’any 2007 va col·laborar en el naixement de la CUP Molins de Rei i ha estat regidor durant el mandat 2011-2015.

L’historiador treballa actualment a Òmnium Cultural i també és militant de Poble Lliure. “Vull estar al servei de l’organització en aquesta nova dimensió que és el grup parlamentari perquè m’identifico totalment amb el projecte històric de l’esquerra independentista: Independència, Socialisme, Països Catalans i Feminisme”, explica Botran en el seu perfil de candidat publicat al web de les primàries.

No serà l’únic molinenc que es presenta. Lurdes Quintero també és una de les candidates. En aquest cas, però, es presenta per Tarragona. I és que Quintero, que també va col·laborar en la creació de la CUP Molins i ha passat pel secretariat nacional del partit entre 2007 i 2008, ja fa anys que va marxar a viure lluny de Molins de Rei. Ha estat regidora per la CUP a Valls entre 2011 i 2015. Va començar a implicar-se en política a les manifestacions antiglobalització.

Per votar en aquest procés de primàries cal ser militant d’alguna de les organitzacions que formen part de la candidatura, haver participat a alguna de les rondes d’assemblees territorials obertes o inscriure’s en un cens. El dijous 16 i el divendres 17 de juliol el Casal Popular La Barrina de Molins de Rei és un dels punts d’inscripció presencial en aquest cens que servirà per votar telemàticament del dilluns 20 al dijous 24 de juliol. També es podrà votar presencialment el diumenge 26 de juliol.

Recomanacions personalitzades