Honda domina els entrenaments i Suzuki Català sortirà tercer a les 24 hores

L’equip Honda domina la classificació amb autoritat i sortirà primer. Estarà seguit de l’equip Yamaha Folch i de la formació de Molins de Rei, Suzuki Català.

Instant dels entrenaments // Jose Polo

Instant dels entrenaments // Suzuki Català

Les 24 hores de motociclisme del circuit de Barcelona Catalunya no seran un cara a cara entre els dos equips que normalment dominen la competició: Yamaha Folch i Suzuki Català. Aquest any un tercer equip, Honda, que participa en el mundial de resistència, es presenta per primera vegada i, després d’aconseguir el millor temps en la classificació oficial, es converteixen en els favorits al títol.

Certament, l’equip Honda, que participa a Montmeló per preparar les 8 hores de Suzuka, estan en un altre nivell. Durant els entrenaments han demostrat tenir un ritme molt superior a la resta d’equips i, si aconsegueixen acabar la cursa, fita sempre complicada, no haurien de tenir problemes per guanyar. “Sembla clar que l’equip Honda és el favorit, però aquesta és una cursa molt llarga i pot passar de tot, hem de saber ser constants i al final veurem com acabem uns i altres”, assegura el director de Suzuki Català, Eduard Català.

La lluita per la segona posició sí que estarà molt igualada. Folch i Català només han estat separats per 15 centèsimes. Per molt poc, els de Reus han estat una mica més ràpids que els de Molins de Rei i sortiran en segona posició. Els molinencs, però, han demostrat que poden seguir el ritme així que el tradicional frec a frec entre els dos equips promet emocions fortes. Això sí, sembla que aquesta vegada la lluita no serà per la victòria. La cursa arrenca dissabte a partir de les 3 de la tarda.

Recomanacions personalitzades