Un porc senglar arriba fins a la plaça de l’Ajuntament

Un porc senglar ha baixat de la muntanya de Collserola fins arribar a la cantonada del carrer Jacint Verdaguer amb la plaça de la Vila. És la segona vegada en dues setmanes que un senglar arriba fins els carrers del Centre Vila.

La imatge es va captar la nit del dijous 2 de juliol al semàfor del carrer Jacint Verdaguer cantonada amb la plaça de l’Ajuntament. El porc senglar, provinent de Collserola, va arribar fins el rovell de l’ou de Molins de Rei en solitari. Posteriorment es va dirigir en direcció als carrers Anselm Clavé i Francesc Samaranch.

El porc senglar vist a la cantonada del carrer Verdaguer amb la plaça de la Vila // ADF Puigmadrona - Olorda

El porc senglar vist a la cantonada del carrer Verdaguer amb la plaça de la Vila // ADF Puigmadrona – Olorda

No és la primera vegada que es troben amb aquesta situació els voluntaris de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) en les últimes setmanes.  Aquesta imatge es produeix deu dies després de que els membres de l’ADF es veiessin obligats a retenir dos porcs senglars a una nau de Can Samaranch després de trobar-los voltant pels carrers del municipi. En aquell cas, els Agents Rurals van capturar-los. Aquest cop, el porc senglar ha tornat pel seu propi peu a la serra de Collserola.

Recomanacions personalitzades