La febre del workout es reuneix al parc del Baix Llobregat

L’skatepark i la zona de workout ja s’han estrenat al Parc del Baix Llobregat, que s’ha convertit en l’epicentre dels esports urbans de Molins de Rei. Un grup de joves vol impulsar una entitat dedicada al foment del workout en el municipi. 

Potser hauriem de deixar de deixar d’escriure Parc del Baix Llobregat per començar a escriure Park del Baix Llobregat. Amb la creació de l’skatepark i l’estació de workout, aquest indret s’ha convertit en l’epicentre dels esports urbans de Molins de Rei. El workout, una disciplina amb similituds amb la gimnàstica que es practica a l’aire lliure, s’ha estrenat amb força a Molins de Rei.

Tot i que encara no està constituïda, un grup de joves s’ha unit per fer una entitat dedicada al workout al muncipi. Eric Pujadas és un dels seus impulsors i assegura a Viu Molins de Rei que volen “anar creixent poc a poc. En un futur volem organitzar competicions i exhibicions”, afirma el jove que defineix el workout com “una manera de fer exercicis amb el teu propi cos corporal. Pot haver workout de resistència i d’estil lliure i hi ha diferents nivells”, descriu. Ara mateix unes 20 persones formen part d’aquest grup que es vol constituir en associació.

This slideshow requires JavaScript.

Imatge del nou skatepark // AJuntament de Molins de Rei

Imatge del nou skatepark // AJuntament de Molins de Rei

L’skatepark, completat

L’altre element nou de la zona és el nou skatepark de Molins de Rei, acabat de construir fa unes setmanes. Té una extensió de 585 metres quadrats i s’ha fet gràcies a 60.000 euros provinents d’uns diners estalviats gràcies a “les baixes licitacions d’altres obres executades a la vila”, segons informa l’Ajuntament de Molins de Rei a través d’un comunicat.

És tracta d’una zona amb set mòduls de diferents dificultats. Tanmateix, l’obra està dissenyada per poder-se ampliar si hi ha un ús intensiu. Els patinadors de Molins de Rei portaven anys reclamant la construcció d’un espai propi per poder portar a terme les seves activitats.

Recomanacions personalitzades