La molinenca Clara Carbonell es proclama campiona d’Espanya de voleibol juvenil

La capitana del CVB Barça, Clara Carbonell, guanya el campionat d’Espanya d’aquest esport. 

Clara Carbonell amb la Copa // CVB BArça

Clara Carbonell amb la Copa // CVB BArça

El CVB Barça s’ha fet amb el títol del Campionat d’Espanya de voleibol juvenil després de guanyar al CV ACE Gran Canaria per un contundent 3-0 (25-14, 27-26, 25-17) en la final disputada a Las Palmas de Gran Canaria.

Les catalanes han estat capitanejades per la molinenca Clara Carbonell, que d’aquesta manera suma un altre títol en la seva curta però intensa carrera esportiva. Aquest mateix any Carbonell ha aconseguit el subcampionat de la Superlliga i, la temporada passada, va aconseguir la medalla de bronze als campionats d’Espanya de voleibol juvenil.

Carbonell també va ser premiada a Molins de Rei, aconseguint el reconeixement de millor esportista femenina del municipi del 2014.

Recomanacions personalitzades