Marcos Ruiz guanya el campionat d’Espanya i es classifica pel campionat del món júnior d’halterofília

Marcos Ruiz guanya el Campionat d’Espanya júnior d’halterofília i aconsegueix la classificació per al campionat del món de Polònia. Noelia Caballero i Edgar Rubio també es proclamen campions estatals.

Imatges de la delegació molinenca al campionat d'Espanya // Jose Polo

Imatges de la delegació molinenca al campionat d’Espanya // Jose Polo

El molinenc Marcos Ruiz, aixecador del Club Halterofília Molins de Rei, s’ha proclamat campió d’Espanya en categoria de 105 kg. La seva victòria, a més, ha servit per aconseguir dos objectius més: marcar un nou rècord d’Espanya en arrencada de la seva categoria i, el que és més important, aconseguir la classificació per als campionats del món d’halterofília júnior que es disputaran a Chiechanow (Polònia) entre el 6 i el 14 de juny.

Ruiz es va estrenar en competicions internacionals al mes de gener fent una actuació més que digna als campionats d’Europa sub 23, disputats a Xipre.

Caballero i Rubio també campions

Els campionats d’Espanya han portat més bones noticies per l’halterofília de Molins de Rei. Noelia Caballero s’ha proclamat campiona en categoria de 69 kg. La jove aixecadora molinenca arrossegava alguns problemes físics que ha pogut superar finalment. Per la seva banda, Edgar Rubio també ha esta campió en categoria de 62 kg i Maria Mendoza ha acabat en tercera posició en arrencada a la seva categoria.

Recomanacions personalitzades