El Pati del Palau s’estrena com a nova ubicació de la mostra d’entitats sociosanitàries

Una desena d’entitats sociosanitàries s’han trobat el dissabte 18 d’abril al Pati del Palau per difondre la seva tasca i establir vincles.

El CN Molins, oferint una classe de Zumba a la mostra d'entitats // CN Molins de Rei

El CN Molins, oferint una classe de Zumba a la mostra d’entitats // CN Molins de Rei

Les entitats dedicades a la salut i la prevenció de malalties s’han tornat a reunir en la quarta edició de la mostra d’entitats sociosanitàries, celebrada dissabte 18 d’abril.

Enguany l’activitat s’ha ubicat al nou Pati del Palau, un espai que segons el coordinador de la secció local de la Creu Roja Baix Llobregat Centre, Carles Solé, ha atret “més persones que l’any passat”, quan la trobada es va dur a terme a la plaça de la Llibertat.

Per a Solé la importància de les mostres radica en què permeten “difondre la tasca que fem les diferents entitats” al mateix temps que van coneixent “el que fa cadascú de nosaltres”. Segons el responsable de la Creu Roja, la feina de conèixer els diferents col·lectius per sumar sinergies s’està millorant “de mica en mica” ja que considera que els molinencs “no ens coneixen prou”.

En aquesta ocasió han estat una desena d’entitats les que s’han unit a la jornada, entre les quals s’hi podien trobar la Creu Roja, l’associació d’Alcohòlics Anònims, l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia, l’entitat Celíacs Molins de Rei o la junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, entre d’altres.

Als diferents estands de les entitats s’ha donat a conèixer la feina que fa cada col·lectiu amb diferents tallers i activitats, com ara proves de memòria, degustació de còctels sense alcohol o de productes aptes per a celíacs i tallers de respiració cardiovascular.

Dia de l’activitat física

La mostra d’entitats sociosanitàries ha coincidit enguany amb el Dia Internacional de l’Activitat Física. És per això que els serveis municipals de la regidoria d’Esports i entitats com el Club Natació Molins de Rei han estat presents.

Des del consistori s’ha organitzat una caminada que s’ha iniciat a les 9.30 del matí, anant fins al La Rierada i tornant fins el Pati del Palau. Des del CN Molins de Rei han organitzat unes classes de zumba i body balance. El lema de la jornada ha estat “salut igual a esport”.

Recomanacions personalitzades