El grup molinenc Sarramangu edita el seu primer disc

La banda molinenca nascuda al 2010 treu a la venda el seu primer treball, que recopila tots els temes creats als primers 5 anys del grup. “L’home tranquil” o “Surt el Sol” són els títols d’algunes de les cançons que sonen al disc, que explica històries humanes en clau pop i rock.

Els components de Sarramangu pels carrers de Molins de Rei // Elisenda Colell

Els components de Sarramangu pels carrers de Molins de Rei // Elisenda Colell

Era juliol del 2010 quan naixia Sarramangu, un grup format per músics molinencs que començaven el camí de la música fent concerts en directe. Poc a poc, la idea de Pep Fernández i Nacho Carrasco ha anat teixint complicitats i el grup s’ha expandit en els darrers anys. La bateria de Roger B. Martin i la guitarra de Victor Sanchez han estat el preludi de set temes, que a més, ara compten amb el baix de Gerard Capdevila, també coproductor del conjunt musical.

El disc, que té el mateix nom que el grup, és el seu darrer salt, que els ha dut a deixar testimoni de les seves creacions en un àlbum. I és que, segons la banda, les seves histories expliquen “contes quotidians, més o menys inversemblants, que tracten els sentiments de manera natural”. Tot plegat, amb una base de folk i pop i amanit amb influències dels anys 60 i 90, sense perdre l’esssència molinenca.

El disc també compta amb treballs d’una vessant més cinèfila, com és el cas de la cançó “L’home tranquil”, una peça dedicada a les pel·lícules de John Ford, i també a un homenatge a Lou Reed. Un altre dels elements més sorprenents de la gravació és el fet que s-hi pot trobar una versió de la banda britànica Blur amb tocs de gospel. El disc surt a la venda el proper dimarts, i ja es pot escoltar al web del grup.

Recomanacions personalitzades