Els patis de les escoles Estel, Alzina i El Palau s’obren al públic

Comença el projecte “Patis Oberts” que obrirà els patis de les escoles Estel, Alzina i El Palau els caps de setmana. Una persona supervisarà el bon ús de les instal·lacions. 

Pista esportiva del pati de l'escola Estel // Ajuntament de Molins de Rei

Pista esportiva del pati de l’escola Estel // Ajuntament de Molins de Rei

Des de l’11 d’abril i fins al pròxim 4 d’octubre els patis de les escoles Estel, L’Alzina i El Palau (antic Alfons XIII) estaran oberts al públic cada cap de setmana per “habilitar nous espais pel joc i el lleure”, segons informa l’Ajuntament de Molins de Rei.  L’horari serà de 10 a 14 i de 16 a 21 hores.

El consistori farà que una persona a cada pati supervisi “l’ús correcte de les instal·lacions i el compliment de la normativa” tot i que “no es farà responsable de la seguretat dels menors que puguin estar jugant-hi”. Els treballadors han estat incorporats a partir dels últims plans d’ocupació.

Els patis no estaran oberts els dies festius oficials ni quan hi hagi activitats previstes per part d’entitats. La normativa preveu que no se’n pugui fer un ús exclusiu de ningú i que ni animals ni vehicles de motor puguin entrar en aquests equipaments.

Recomanacions personalitzades