Roben de matinada a la botiga Vodafone del Carrer Major

Un grup de lladres entren a robar a la botiga Vodafone del Carrer Major. Forcen la porta i trenquen el vidre amb un martell. Després d’aconseguir poc gènere, marxen a Sant Joan Despí per perpetrar un altre delicte de característiques similars. 

Imatge de la botiga després de ser assaltada // Marc Corbera

Imatge de la botiga després de ser assaltada // Marc Corbera

Poc abans de les tres de la matinada del dimecres 1 d’abril un gran soroll es va escoltar al número 82 del Carrer Major de Molins de Rei. Un grup de tres o quatre persones entraven a robar a la botiga de telefonia mòbil de l’empresa Vodafone, segons han explicat fonts dels Mossos d’Esquadra a Viu Molins de Rei. El grup de delinqüents van forçar la porta de l’establiment per després trencar el vidre amb malls -martells de gran dimensió que se solen utilitzar en aquest tipus de furts- i així van entrar a la botiga.

Fonts municipals indiquen que dins de la botiga hi havia molt poc producte i que, per tant, els lladres “com a molt”  es poden haver endut “uns centenars d’euros”. Un veí de la zona afegeix que el negoci estava a punt de tancar i que, precisament la jornada abans que entressin a robar havien “buidat la botiga”. Encara quedaven, però, alguns diners en efectiu.

Els lladres, que viatjaven en un vehicle suposadament robat, no es van conformar amb aquest acte. Al voltant de les 3:30 de la matinada, a Sant Joan Despí, es registrava un robatori de les mateixes característiques. Tot apunta a què els dos delictes són obra dels mateixos autors, dedicats a saquejar el sector de la telefonia mòbil a la comarca del Baix Llobregat. Els Mossos d’Esquadra mantenen una investigació oberta per detenir als responsables dels robatoris.

Recomanacions personalitzades