Marcos Ruiz trenca el record de Catalunya júnior d’halterofília

El molinenc fa una bona actuació a la Copa del Mediterrani. El Club Halterofília Molins de Rei aconsegueix tres bronzes al campionat d’Espanya de tècnica. Noelia Caballero es queda sense anar al Mundial de Perú. 

Ruiz durant la Copa del Mediterrani // Jose Polo

Ruiz durant la Copa del Mediterrani // CH Molins de Rei

L’aixecador de Molins de Rei Marcos Ruiz ha fet el rècord de Catalunya júnior en arrencada aixecant 155 kg. Ruiz ha aconseguit la gesta en la passada Copa del Mediterrani, una competició de caire internacional que enguany s’ha disputat a Malta.

Ruiz ha quedat dotzè en la seva categoria per edat i va sumar 170kg en dos temps per aconseguir un total olímpic de 325kg. A més del rècord de Catalunya, Ruiz ha trencat cinc rècords més de la Copa Mediterrani, ja que ningú amb un pes corporal de 105 kg i la seva edat havia aconseguit les seves marques. Ruiz es va estrenar com a internacional al passat mes d’octubre en els campionats d’Europa.

3 bronzes al Campionat d’Espanya

Imatge dels participants del CH Molins de Rei al Campionat d'Espanya // CH Molins de Rei

Imatge dels participants del CH Molins de Rei al Campionat d’Espanya // CH Molins de Rei

Els més petits del Club Halterofília Molins de Rei també han fet una bona actuació en l’últim Campionat d’Espanya de Tècnica, modalitat dedicada als joves que, en edat de formació, encara no estan capacitats per carregar amb pes però sí treballen la mecànica per aixecar-lo en un futur.

David López, Mercè Mendoza i Beatriz Mendoza han aconseguit tres medalles, acabant en tercera posició de les seves categories. En aquest campionat també van participar Mireia Pratdesaba i Zaira Hernández.

Noelia Caballero, sense Mundial

Una altra de les màximes exponents de l’halterofília molinenca, Noelia Caballero, s’ha quedat a les portes de participar en el Campionat del Món sub 17, que es realitza al Perú.

Caballero ha fet les marques mínimes per participar al Mundial però una aixecadora de la seva categoria ha aconseguit millors registres que ella i això l’ha deixat fora de la competició.

Recomanacions personalitzades