Guillem Fotògrafs mostra Molins de Rei des del cel

Guillem Fotògrafs i Viu Molins de Rei ofereixen la possibilitat de veure Molins de Rei des d’un punt de vista diferent a l’habitual: des del cel. Durant les properes setmanes es publicaran imatges aèries del municipi que podran ser descarregades gratuïtament. 

Corria l’any 1997 quan Guillem Urbà -amb la seva empresa Guillem Fotògrafs- va disparar la seva càmera des de l’aire per primer cop. Ho va fer per realitzar un seguiment aeri de les obres d’urbanització de la Riera Nova. Posteriorment va mostrar la Fira de la Candelera des de l’aire. Arran d’aquestes imatges li van sorgir més treballs de fotografies aèries, una especialitat a la que aquest molinenc ha dedicat especial atenció durant els més de 20 anys d’acreditada trajectòria professional. Municipis i ciutats veïnes com Sant Joan Despí, Cornellà de Llobregat, L’Hospitalet, Sant Andreu de la Barca, El Papiol i Cervelló han estat alguns dels municipis fotografiats des de l’aire per Guillem Fotògrafs. L’evolució urbanística de les ciutats i els canvis viscuts durant els darrers 20 anys han quedat retratats a uns quants metres de distància.

Foto aèria on es veu Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Esplugues i, al fons, Barcelona // Guillem Fotògrafs

Foto aèria on es veu Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Esplugues i, al fons, Barcelona // Guillem Fotògrafs

Molins de Rei també va tenir les seves fotos aèries. Les últimes daten de l’any 2006, fa gairebé una dècada, quan el barri de La Granja encara feia olor a nou. En aquell moment els mapes es van fer impresos en paper de qualitat amb el suport de diversos patrocinadors. Ara, amb la idea de repetir aquell projecte i adaptant-lo a les noves tecnologies, es va pensar de fer-ho de la manera que arribés al màxim de gent possible. En aquest punt, Guillem Fotògrafs i Viu Molins de Rei es van adonar de la complementarietat i el potencial que aportaven si s’ajuntaven unes fotos de gran qualitat de Molins de Rei i el mitjà de referència al municipi.

Aprofitant les oportunitats que ofereix internet, en comptes de fer només una imatge, Viu Molins de Rei publicarà una vintena de vistes dels diferents barris i zones que conformen Molins de Rei, incloent els barris de muntanya. Per suposat, també hi haurà foto general del poble. I no serà només una, en seran dos. Les imatges es podran descarregar de manera totalment gratuïta en diverses entregues que es publicaran els propers caps de setmana.

El patrocini d’Òptica Bofill Bassons ha fet possible la realització i producció de les imatges per part de Guillem Fotògrafs, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Molins de Rei i Viu Molins de Rei.

Molins de Rei des del cel: el Canal, La Granja i pla general

Molins de Rei des del cel: Sant Bartomeu, l’Àngel i Les Conserves

Molins de Rei des del cel: Centre Vila, Riera Bonet, Rierada i Riera Nova

Molins de Rei des del cel: plans generals, Riera Bonet i Can Graner

Recomanacions personalitzades