La neu es fa present a la part alta de Molins de Rei sense provocar incidències

La nevada del 4 de febrer ha deixat alguns centímetres de neu als barris de muntanya de Molins de Rei. Al nucli urbà la neu ha estat testimonial a primera hora del matí. No s’han registrat incidències relacionades amb la nevada al municipi.

El Castell Ciuró ha arribat a acumular gruixos de tres centímetres aquest matí // Elisenda Colell

El Castell Ciuró ha arribat a acumular gruixos de tres centímetres aquest matí // Elisenda Colell

La nevada ha passat amb força discreció pel nucli urbà de Molins de Rei aquest cop. La neu no ha agafat i, tot i caure a primera hora del matí, l’entrada dels nens a les escoles s’ha realitzat amb normalitat. La situació en una hora de gran mobilitat d’entrada i sortida al municipi ha estat d’absoluta normalitat.

Als barris de muntanya la neu s’ha fet molt més present. La carretera de Molins de Rei a Vallvidrera es troba oberta i es pot circular per ella sense restriccions, tot i que segons Pedro Royo, de la ADF Puigmadrona-Olorda, “el veritable perill ara són les creacions de plaques de gel a la carretera”. Per això, l’Ajuntament de Molins de Rei demana evitar desplaçaments innecessaris en les hores posteriors a la nevada, especialment al Parc Natural de la Serra de Collserola.

La línia 3 del Molins Bus (MB3) que connecta amb La Floresta ha suspès el seu servei habitual entre les 8 i les 10 del matí. Després del moment més intens de la nevada s’ha normalitzat el funcionament del bus urbà, segons informa la companyia Soler i Sauret.

Amb el pas de les hores, la neu ha quedat com quelcom totalment anecdòtic i ha anat desapareixent sense provocar cap incidència en el dia a dia dels veïns ni al nucli urbà ni als barris de muntanya.

Recomanacions personalitzades