Miquel Iceta afirma que el PSC “aspira a obtenir l’alcaldia” de Molins de Rei

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, visita per primera vegada la Fira de la Candelera i dóna suport al candidat socialista a l’alcaldia i actual primer tinent d’alcalde, Xavi Paz. 

Miquel Iceta, a l'esquerra, rep la documentació d'un treballador d'una empresa de la comarca recentment acomiadat // Jose Polo

Miquel Iceta, a l’esquerra, rep la documentació d’un treballador d’una empresa de la comarca recentment acomiadat // Jose Polo

Com és habitual, la Fira de la Candelera també ha estat un gran aparador polític. En aquesta ocasió, coincidint amb un any amb tres cites electorals a la vista, el PSC ha decidit portar a la seva primera espasa a Molins de Rei: el primer secretari, Miquel Iceta.

Abans de respondre qüestions de política catalana i espanyola davant les preguntes dels mitjans de comunicació, Iceta també ha tingut temps per parlar en clau local. “Estem al govern de Molins de Rei i ens consta que la valoració de la gent de la ciutat és molt positiva”, ha assegurat el socialista. “Aspirem legítimament a obtenir la victòria i l’alcaldia el proper 24 de maig”, ha afirmat rotundament. A la seva dreta, el candidat del PSC a l’alcaldia molinenca i actual primer tinent d’alcalde, Xavi Paz.

Iceta ja va visitar Molins de Rei el passat mes de juliol, quan es trobava en plena recollida d’avals per ser primer secretari del PSC. Llavors els militants socialistes del municipi van demanar-li més política de carrer. Aquest cop Iceta s’ha passejat una bona estona pels carrers de Molins de Rei, recollint les impressions d’alguns veïns. “És el meu primer any i ho dic avergonyit després de veure el que m’he estat perdent”, ha afirmat enmig de la visita. “He quedat impressionat perquè la Fira de la Candelera és molt gran”, ha reconegut. Durant la seva visita també ha pasat per l’estand de Viu Molins de Rei, on ha adquirit l’anuari d’aquesta publicació.

[sam id=”49″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades