La Milla de la Candelera arriba a la seva quarta edició

El proper diumenge 18 de gener es celebrarà la quarta edició de la Milla de la Candelera de Molins de Rei. Amb un recorregut de 1609 metres es tractarà d’una cursa curta i ràpida.

Cartell de la IV Milla de la Candelera de Molins de Rei / AEM

Cartell de la IV Milla de la Candelera de Molins de Rei / AEM

Des de l’any 2012 amb motiu de la Fira de la Candelera la secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins de Rei organitza la Milla de la Candelera per tal d’incentivar la pràctica esportiva al municipi donant a conèixer el món de l’atletisme. Una cursa que afavoreix l’espectacle amb un circuit de 3 voltes de 550 metres al Terraplè, un trajecte estirat i rectilini on els aficionats podran gaudir de l’emoció de d’aquest esport.

Com ja és habitual, la competició que es farà diumenge 18 de gener durant tot el matí estarà disponible per a totes les edats. Es faran tres curses adreçades als més petits, seguida de la cursa Open, on es podran inscriure participants de totes les edats que vulguin mesurar la seva forma física o simplement passar una bona estona de forma saludable.

Després començaran les curses amb atletes federats. Tots els atletes rebran un entrepà al finalitzar  i també es comptarà amb els vestidors i serveis de l’escola Alfons XIII. Tant la sortida com l’arribada tindran lloc a la Plaça de la Llibertat de Molins de Rei. Les inscripcions es poden fer fins al dia 16 a través d’Internet i el mateix dia de la cursa.

Recomanacions personalitzades