El Dakar segueix castigant Xavi Foj

La cinquena etapa del Dakar ha tornat a ser molt dura per Xavi Foj i Nacho Santamaría. L’equip Foj Motorsport ha aconseguit, però, superar tots els obstacles.

Xavi Foj durant l'etapa 5 del Dakar // Foj Motorsport

Xavi Foj durant l’etapa 5 del Dakar // Foj Motorsport

No hi ha jornada del Dakar 2015 on Xavi Foj no hagi de superar problemes mecànics. Durant els 255km d’enllaç un coixinet s’ha trencat, obligant al cotxe a tornar al campament. Això ha significat que Foj i Santamaria hagin hagut de suportar la pols dels vehicles que anaven per davant seu durant tota l’etapa, impedint que pilotessin amb un bon ritme.

“Una etapa novament de càstig i duresa extrema”, ha assegurat Xavi Foj un cop acabada la jornada. “Hem patit molts problemes de visibilitat”, ha lamentat el molinenc. “Aquest ral·li està sent molt dur, els pilots no gaudíem en cap moment”, reiterava el pilot de Foj Motorsport Coopertires.

Tot i les adversitats, Foj i Santamaria sempre conserven la seva cavallerositat, que és realment l’esperit Dakar. Al prinicipi de l’especial de 458 km s’han aturat per ajudar Cyril Despres, que tenia el seu vehicle avariat a la pista davant el perill evident de l’inici de l’etapa dels camions.

Recomanacions personalitzades