Cremen dos vehicles en un garatge del carrer Sant Joan

Un incendi en un garatge del carrer Sant Joan de Molins de Rei ha deixat dos cotxes totalment calcinats. Sis dotacions dels Bombers han controlat la situació ràpidament. No hi ha cap ferit però els veïns han hagut de ser desallotjats i alguns d’ells hauran de passar el cap de setmana fora de casa.

Els Bombers treballant sobre el terreny // Laura Herrero

Els Bombers treballant sobre el terreny // Laura Herrero

Al voltant de les 17.45 de la tarda aproximadament s’ha originat un incendi en el interior d’un garatge del carrer Sant Joan, número 10, al barri de l’Àngel. Una furgoneta ha començat a cremar i, ràpidament, el foc ha arribat a un altre cotxe, que també s’ha calcinat ràpidament víctima de les flames.

Pocs minuts després de rebre l’alerta, sis dotacions de Bombers de la Generalitat, una dotació del Sistema d’Emergències Mèdiques, patrulles dels Mossos d’Esquadra i quatre patrulles de la Guàrdia Urbana s’han desplaçat al lloc dels fets. Passades les sis de la tarda, el foc ja estava controlat. Afortunadament, la ràpida actuació dels serveis d’emergència ha comportat que els danys finals siguin molt menors dels que podien haver estat.

No hi ha hagut ferits però alguns dels immobles del mateix bloc de pisos i del voltant han quedat afectats. En concret, les parets de la planta baixa del número 8, contigües al garatge on s’ha produït l’incendi, han sofert esquerdes a causa de l’escalfor de les flames.

Els Bombers han desallotjat les persones dels números 8, 10 i 12 del carrer Sant Joan. Els dels números 8 i 12 han tornat hores després però els veïns de l’edifici del garatge calcinat no podran dormir en tot el cap de setmana a casa seva com a “mesura de prevenció”, segons afirma l’alcalde Joan Ramon Casals. L’estructura de l’habitatge és de ferro i, per tant, ha de refredar-se durant 48 hores. L’Ajuntament ha ofert allotjament en un dels hotels del municipi a les 3 famílies del número 10, de les quals només ho farà una. Les dues restants dormiran a casa de familiars.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades