Xavi Foj pateix de valent a la quarta jornada

El molinenc ha de fer front a un seguit de complicacions mecàniques abans d’arribar a meta. L’equip Foj Motorsport perd el liderat de la T3.

Foj durant la quarta etapa del Dakar // Foj Motorsport Coopertires

Foj durant la quarta etapa del Dakar // Foj Motorsport Coopertires

L’etapa entre Chilecito i Copiapó amb 594km d’enllaç i 315 d’especial ha estat molt dura per a Xavi Foj. S’han perdut més de dues valuoses hores. Primer s’ha trencat un palier, que els ha obligat a tornar a la sortida. Després ha començat a entrar gasoil al carter i han hagut de solucionar aquesta delicada incidència que només ha estat possible gràcies als coneixements mecànics del copilot, Nacho Santamaría.

“I quan ja vam superar totes les incidències ens vam adonar que portàvem les rodes desinflades i vam haver de fer així tota l’etapa”, ha explicat el molinenc, resignat amb tant contratemps. Tot plegat ha significat la pèrdua del liderat de la categoria T3. Ara Foj i Santamaria són segons.

Recomanacions personalitzades