Xavi Foj agafa el liderat de la categoria T3

El molinenc supera la primera etapa veritablement dakariana de la competició. Foj se situa en primera posició de la nova categoria T3.

Foj superant una pista de fesh fesh // Foj Motorsport

Foj superant una pista de fesh fesh // Foj Motorsport

Ni més ni menys que 16 hores i 7 minuts va necessitar Xavi Foj per finalitzar la segona etapa del Dakar, que va unir Carlos Paz i San Juan amb 518 km d’especial i 107 d’enllaç. L’equip Foj Motorsport Coopertires va superar amb èxit la primera etapa veritablement dakariana del ral·li més dur del món.

La jornada va ser tan dura que, després de finalitzar-la, el molinenc apuntava que a l’organització se li “ha anat una mica la mà”. “Ens hem trobat trams de fesh-fesh molt llarg amb motos i cotxes aturats”, explicava el molinenc. A més, Foj també va haver de ser prudent amb el ritme perquè “el cotxe s’ha escalfat i havíem d’aturar-nos tota l’estona per refredar-lo”. Fins i tot, Foj va patir una accident. Fent marxa enrere en una zona de fesh-fesh, va tenir una topada amb Albert Llobera. “La culpa ha estat meva i li demano disculpes”, reconeixia Foj després d’un incident que només es va quedar en un petit ensurt.

Tot i això, Foj i Nacho Santamaría se situen en la posició número 68 de la general i, segons fonts de l’equip Foj Motorsport a falta de confirmació oficial, primers de la nova categoria T3.

Recomanacions personalitzades