Troben un home mort al polígon El Pla després d’un tiroteig al Papiol

Un home ha aparegut mort al voltant de les 9 de la nit al polígon El Pla, tot just davant la discoteca EiTwo. El cos ha estat trobat minuts després d’un tiroteig al club Infierno del Papiol. La víctima podria ser el membre d’una banda que aquesta mateixa tarda havia atracat amb armes de foc un establiment de Molins de Rei.

El cos de la víctima s'ha trobat tot just davant l'entrada de la discoteca Ei Two // David Guerrero

El cos de la víctima s’ha trobat tot just davant l’entrada de la discoteca Ei Two // David Guerrero

Passades les 9 de la nit un home ha estat trobat mort al costat d’un cotxe tot just al davant de la porta de la discoteca Ei Two, situada al carrer Miquel Torelló del polígon El Pla de Molins de Rei.

La història de com arriba el cadàver fins aquest punt és en certa manera rocambolesca i té relació amb diversos actes delictius produïts en un període de temps molt curt. Tot comença al voltant de les set de la tarda, quan dues persones encaputxades entren a l’establiment Animal Shopping del carrer Salvador Seguí. Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, els atracadors anaven preparats amb armes de foc i tàsers (pistoles elèctriques) amb la intenció d’atracar l’establiment.

Posteriorment, aquests dos homes han fugit en direcció al Papiol, al prostíbul Infierno, molt proper a l’estació del municipi veí. Segons la versió d’un client que es trobava en aquell moment al local, els dos encaputxats s’han amagat prop de les vies del tren a l’espera de que sortís de l’interior del local un guàrdia civil que es troba a la reserva i que actualment és joier. Aquest home visita habitualment el local per vendre joies a les prostitutes, segons un altre dels clients del prostíbul. Quan l’ex guàrdia civil ha acabat de prendre una copa, ha sortit del local i s’ha pujat al seu cotxe, un Audi que es trobava a escassos 10 metres de l’entrada del club. És en aquell moment quan ha vist com s’apropaven els dos encaputxats directes a ell.

El prostíbul Infierno hores després del tiroteig, que s'ha produït a l'alçada del cotxe blanc a la fotografia // David Guerrero

El prostíbul Infierno hores després del tiroteig, que s’ha produït a l’alçada del cotxe blanc a la fotografia // David Guerrero

Segons la versió que ha donat el propi joier als Mossos d’Esquadra, s’ha sentit espantat davant la presència dels homes armats i ha tret una arma de foc que portava a sobre. Sense ni tant sols baixar la finestreta, ha disparat des de l’interior del vehicle dos trets com a mínim. Els vidres a la calçada hores després dels fets evidenciaven la seqüència del tiroteig. El joier surt il·lès d’aquest fet, mentre que els atracadors resulten ferits, com a mínim un d’ells.

La policia científica va estudiar el lloc on es va trobar el cos durant hores abans de l'aixecament del cadàver // David Guerrero

La policia científica va estudiar el lloc on es va trobar el cos durant hores abans de l’aixecament del cadàver // David Guerrero

Gairebé una hora després és quan apareix un cadàver a la porta de la discoteca Ei Two. Es tracta d’un jove de 21 anys de nacionalitat colombiana que vestia la samarreta del Barça. El primer en veure’l ha estat un dels propietaris de la discoteca, Miquel Casas, qui ha explicat a Viu Molins de Rei com ràpidament a trucat a la Guàrdia Urbana per avisar de que hi havia un home mort al carrer.

“Estava preparant una festa d’aniversari que havia de començar a dos quarts de 10 a la discoteca, he sortit per treure les tanques, he vist un bulto al terra, m’he apropat i m’he adonat que era un noi jove”, rememora Casas, que en un primer moment “pensava que era algú que estava fent esport i havia pres mal”. En un moment arribava un gran desplegament policial primer amb nombrosos efectius de la policia local i després amb Mossos d’Esquadra amb armilla antibales.

Totes aquestes peces del trencaclosques encara a hores d’ara els mossos tracten d’unir-les. La principal hipòtesis amb la que treballen és que l’home mort trobat a la porta de la discoteca és un dels atracadors ferits que ha estat abandonat pel seu company al morir dessagnat per les ferides de bala.

Un gran desplegament policial ha estat treballant durant unes hores al lloc dels fets. Passades les 12 de la nit la comissió judicial ha aixecat el cadàver i pocs minuts després la discoteca ha obert amb total normalitat. Només unes quantes serradures al lloc on ha aparegut el mort evidenciaven el fet, però una estona després de marxar les sirenes i treure el cordó policial, la discoteca ha obert amb total normalitat.

Recomanacions personalitzades