130 noies practiquen volei gràcies a l’AEM

La secció de voleibol de l’AEM es consolida com l’entitat esportiva de Molins de Rei que agrupa a més noies. El primer equip busca consolidar-se a Segona Catalana i porta dues victòries consecutives. 

El primer equip de l'AE Molins el dia de la presentació // Jose Polo

El primer equip de l’AE Molins el dia de la presentació // Jose Polo

Ni més ni menys que 130 noies practiquen esport a la secció de voleibol del l’Associació Esportiva Molins de Rei, que ha presentat els seus equips el dissabte 11 d’octubre. Actualment, l’AEM és l’entitat esportiva del municipi gràcies a la qual més dones practiquen esport. “Hem tingut un increment de participació d’aproximadament un 10%”, indica la presidenta, Rosa Moreno, en declaracions a Viu Molins de Rei.

L’altre cara de la moneda és l’absència d’equips masculins. I és que el volei per nois pateix una gran crisi a nivell català. Tant és així, que la Federació Catalana de Voleibol regala la fitxa als equips masculins de base. “Volem continuar fent esport femení, però si aconseguim organitzar un equip de nens estaríem molt contents”, afirma Moreno. Fa un anys a Molins de Rei sí que hi havia equips masculins però aquesta crisi ha afectat, també, a l’AEM.

Els equips de l'AE voleibol a Ca n'Ametller // Jose Polo

Els equips de l’AE voleibol a Ca n’Ametller // Jose Polo

Bon inici a Segona

Després de l’ascens de la temporada passada, el primer equip de l’AE Molins encara un curs exigent a Segona Catalana, on el ritme de partit és més ràpid i les estratègies més el·laborades. Les noies entrenades per Daniel Amat han començat aconseguint dues victòries consecutives. “L’equip s’està adaptant bé a la nova categoria”, explica el mateix entrenador. “El grup és gairebé el mateix que l’any passat, només hi ha dues baixes i hem incorporat Meri Pujol i una juvenil”, descriu Amat.

Pujol no és una jugadora qualsevol. Arriba del Vall d’Hebron, equip que juga en categories superiors, i pot fer que l’equip doni un salt de qualitat. De fet ja estava vinculada a l’entitat coma entrenadora i això ha facilitat el seu fitxatge. “L’objectiu a nivell de club és la salvació” afirma Amat, qui reconeix, però, que “hi ha equip” per anar a la fase final d’ascens.

Recomanacions personalitzades