La plaça de la Llibertat s’omple de joves les nits de Festa Major

Centenars de joves omplen la plaça de la Llibertat durant les nits de divendres i dissabte de Festa Major. Malgrat alguna baralla desafortunada, el desenvolupament i el funcionament de les dues nits es va donar tal i com marcava el programa.

KÒDUL grup divendres nit FM

El lema de Kòdul és “amor i lluita”// Laura Herrero

Un any més, els molinencs i molinenques més joves han donat la talla per la Festa Major. Com ja és gairebé tradició, a la zona de les barres de les entitats es concentra gent de totes les edats en una festa civilitzada i controlada mentre que a la plaça del Molí es concentren menors i adolescents fent “botellón” amb escassa presència policial i més d’un conflicte generat pels excessos de l’alcohol.

L’inici de la nit del divendres coincidia amb la fi del Cercatasques que van finalitzar el seu recorregut a la mateixa plaça de la Llibertat. Els ànims i l’emoció de la primera nit de Festa Major es palpava al recinte d’oci nocturn i la música no es va fer esperar.

Els que van donar el tret de sortida va ser el grup el Veïnat. Des del Maresme, van presentar el seu primer disc Perquè el món et senti que ells descriuen de l’estil reggae funkiós. El segon grup que va pujar a l’escenari va ser Kòdul. Els del Pla de Bages van presentar el seu segon àlbum La nostra resposta que també combina més estils com l’ska-rock, reggae i tocs de rumba. Ambdós grups es van mostrar agraïts amb el caliu del públic molinenc.

Els grups de música van acabar però no ho va fer pas la música. La festa continuava i ho va fer de la mà del punxadiscs molinenc, Polpax (Pol Casas) que va amenitzar la nit i va fer ballar a tots els molinencs a ritme de pop, rock o electro.

El Molins de Rei CF, una de les barres d’entitats

El grup Virus no va deixar d'animar al públic// Laura Herrero

El grup Virus no va deixar d’animar al públic// Laura Herrero

Si la primera nit es va complir amb les expectatives, amb la de dissabte no s’esperava menys. I així va ser. El grup Virus de Ripoll va ser l’encarregat de fer sonar temes de pop, rock nacional i internacional per als assistents a la Festa Major, que eren més que el dia anterior i dels pobles del voltant.

Una vegada finalitzada la seva actuació, es va continuar la música amb punxadiscs. A la vegada, les mateixes barres de les entitats molinenques també posaven música i inclús van portar punxadisc propi com va ser el cas de la barra de la secció d’handbol del CE Molins de Rei. A les 5 però, la música va acabar i a la plaça de la Llibertat quedaven els últims molinencs. Altres encara van allargar més la festa al Casal Autogestionat de la Mola.

[sam id=”43″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades