El CFS Molins 99 s’estrena amb victòria a Tercera Nacional

CFS Molins 99 2-1 FS Gavà. El Molins s’emporta la victòria en el primer partit de la seva història en categories estatals. L’equip, que manté el bloc de l’any passat, sap competir en un matx molt igualat. 

Els jugadors fan pinya després d'aconseguir la victòria // Jose Polo

Els jugadors fan pinya després d’aconseguir la victòria // Jose Polo

Passen els anys i les categories i el Club Futbol Sala Molins 99 segueix sent competitiu. Vagi on vagi, jugui contra qui jugui. Van debutar en categories estatals amb victòria per 2 a 1 contra el Futbol Sala Gavà que, com sempre, és un dels grans rivals dels molinencs. Tots dos equips van aconseguir l’ascens a Tercera Nacional la temporada passada i, tenint en compte el nivell mostrat, no haurien de passar angúnies per mantenir-se en aquesta divisió.

Els Molins – Gavà ja són tot un clàssic del futbol sala del Baix Llobregat. Són sempre partits igualats on aquell que sap controlar millor els detalls i estar més inspirat de cara a porteria sol emportar-se els tres punts. A més, solen ser enfrontaments d’alt voltatge i l’últim episodi de la saga no va ser una excepció.

Esperonats per una afició que, una vegada més, va tornar a omplir el petit Poliesportiu de la Sínia, el Molins va sortir a pel partit. Res nou tàcticament respecte a les temporades dels dos ascensos consecutius. Pressió alta i ritme de joc vertiginós. S’hi defensava bé el Gavà, que ja sap de què va la recepta molinenca. Sí que es van poder veure dues de les tres cares noves d’aquesta temporada: Miguel Ángel Gutiérrez, més conegut com a “Guti”, i Daniel Ramos. Tots dos van estar correctes.

En una acció molt murri, Àlex Sánchez Ajo aprofitava que un companya treia ràpid de banda per avançar als locals amb un xut suau amb la cama esquerra (1-0). El 10 molinenc, vigilat pel rival de principi a fi del partit, tornava a demostrar la seva categoria. El partit acabava de començar.

Ivan Rodríguez, autor del gol de la victòria, demana calma als seus companys // Jose Polo

Ivàn Rodríguez, autor del gol de la victòria, demana calma als seus companys // Jose Polo

El gol no li va treure forces al Gavà. Més aviat va tenir l’efecte contrari. Els visitants van anar treient el seu millor joc poc a poc. A mesura que pasaven els minuts es feien amb el control del partit i van tenir reiterades ocasions per empatar. El seu capità, Andrés Martínez, comandava l’atac, destacant per sobre dels seus companys. Just abans d’arribar a la mitja part David Galán engaltava una volea espectacular per aconseguir l’empat (1-1). Es feia justícia.

A la segona meitat el Molins va tornar a elevar el seu nivell i, si bé no era amo i senyor del partit, sí que portava la iniciativa. Tot i això, el Gavà seguia encadenant ocasions de perill, totes iniciades per un Martínez molt inspirat. Davant d’aquesta igualtat, qualsevol detall o acció d’estratègia resoldria el partit.

Daniel Ramos, un dels nous jugadors del CFS Molins 99 // CFS Molins 99

Daniel Ramos, un dels nous jugadors del CFS Molins 99 // CFS Molins 99

Un valent Jorge Rubio va apostar per jugar de cinc en els últims minuts de partit. El Gavà s’hi va defensar bé però les poques pèrdues de pilota molinenques van fer que els visitats no trenessin cap contra. En una acció poc afortunada, el porter visitant Roberto García no encertava en blocar una pilota, que va quedar morta a l’interior de l’àrea. Iván Rodríguez, amb la canya posada, va posar el 2 a 1 pel CFS Molins 99.

Aquest detall va decidir un partit molt igualat on es va veure un futbol sala molt intens i a vegades travat. Tres punts per iniciar-se amb bon peu en la nova categoria i començar el curs amb tranquil·litat. El proper cap de setmana es visita la pista de l’Aldea de Tarragona. S’espera una temporada de futbol sala veritablement apassionant.

Recomanacions personalitzades