Es renoven les voreres del polígon El Pla

L’Ajuntament inverteix 49.000 euros en la renovació de 2.100 metres quadrats de voreres del polígon El Pla. És la primera actuació d’aquestes característiques que es fa en aquesta zona del municipi. 

El govern municipal ha invertit un total de 49.000 euros en millorar 2.100 metres quadrats de les malmeses voreres del polígon El Pla. Des de la seva creació durant la dècada dels 80, encara no s’havia fet una actuació d’aquestes característiques a la zona.

Les voreres millorades són, bàsicament, les de l’avinguda Barcelona a partir del número 236 i les del carrer Llobregat. Aquestes s’han tornat a formigonar, habilitant els diferents espais pels arbres, després d’enderrocar les antigues.

L’alcalde, Joan Ramon Casals (CiU), reconeix la necessitat d’aquesta obra. “Les voreres estaven extraordinàriament malmeses i en alguns punts eren totalment inaccessibles”, afirma Casals, a la vegada que es mostra “molt satisfet” de com han quedat ara.

Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC) destaca que aquesta actuació demostra que “més enllà de les actuacions visibles i cèntriques” el govern municipal es preocupa per “tots els barris de Molins de Rei”.

Recomanacions personalitzades