Adtel guanya el premi a la millor iniciativa d’innovació de la Cambra de Comerç al Baix Llobregat

La delegació al Baix Llobregat de la Cambra de Comerç de Barcelona reconeix a l’empresa molinenca Adtel amb el premi a la millor iniciativa d’innovació de l’any pels seus nous productes de comunicacions sense fils i realització automàtica de continguts audiovisuals.

L’empresa Adtel Sistemas de Comunicación, ubicada al polígon El Pla de Molins de Rei, ha estat guardonada amb el premi a la millor iniciativa d’innovació, entregat per la delegació al Baix Llobregat de la Cambra de Comerç de Barcelona.

El premi ha estat entregat concretament pel desenvolupament de dos nous productes. El primer d’ells és l’Air Voice, que integra solucions de comunicacions i megafonia basant-se en la transmissió sense fils per facilitar un sistema de comunicacions en entorns oberts. Aquest sistema va ser utilitzat a la Fira de la Candelera fa dues edicions. L’altre enginy porta por nom ION i el que permet és una producció i realització automàtica de continguts audiovisuals a través d’internet.

La Cambra de Comerç ha destacat en l’entrega del premi “l’aposta per la constant innovació com a mitjà per aconseguir expansió geogràfica i diversificació de productes”. L’empresa, nascuda l’any 1993, presta serveis de manteniment, enginyeria i operació i aposta per la integració de solucions en l’àmbit de les telecomunicacions i audiovisuals, com demostren els productes que li han valgut aquest reconeixement.

Els representants de les empreses premiades, entre elles Adtel, al Dia de la Cambra al Baix Llobregat // Cambra de Comerç de Barcelona

Els representants de les empreses premiades, entre elles Adtel, al Dia de la Cambra al Baix Llobregat // Cambra de Comerç de Barcelona

El premi es va entregar en el marc del Dia de la Cambra al Baix Llobregat, que reconeix anualment les empreses més destacades de l’any. A més d’Adtel, va ser guardonada l’empresa santfeliuenca Dallant, en aquest cas per la seva política de responsabilitat social corporativa. Electricitat i Automatismes Santos, de Sant Andreu de la Barca, va rebre el premi a la internacionalització i l’empresa familiar Amat Immobiliaris, de Sant Just Desvern, va ser reconeguda amb el premi a la millor trajectòria empresarial.

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, i el president de la delegació de la Cambra al Baix Llobregat, Carles Guilera, van ser els encarregats d’entregar els premis en la celebració del Dia de la Cambra al Baix Llobregat a un restaurant de Sant Esteve Sesrovires.

Recomanacions personalitzades