El Músiques Invisibles tanca la tercera edició col·laborant amb Molins amb el Sàhara

El cicle que apropa les noves veus del panorama musical català finalitza temporada amb un concert doble de Cesk Freixas acompanyat del poeta Roc Casagran i Xarim Aresté amb la massa coral de Sant Marrà. El concert ha canviat d’emplaçament i s’ha celebrat a l’aire lliure en un acte especial en col·laboració amb Molins de Rei amb el Sàhara

Cesk Freixes al pati de Ca n'Ametller // Jose Polo

Cesk Freixes al pati de Ca n’Ametller // Jose Polo

El cicle Músiques Invisibles es va tancar amb un concert especial. Per primera vegada, la iniciativa musical de l’Ateneu Mulei col·laborava amb un altre activitat molinenca, la tradicional festa de Molins de Rei amb el Sàhara. També era un vespre especial per ser un concert a l’aire lliure. I és que ja comença a se tradicional que el Músiques Invisibles surti al carrer per tancar les seves edicions.

El primer dels dos concerts que es van poder presenciar al pati de Ca n’Ametller va combinar música i poesia, un dels còctels favorits del Músiques Invisibles. En aquesta ocasió, però, els artistes eren prou coneguts. Cesk Freixas i Roc Casagran van oferir una actuació que va passar de la reivindicació política a l’amor, tot des de la sensibilitat i acompanyat de la guitarra. Va ser el dia on el Músiques Invisibles va mostrar músiques més visibles.

Roc Casagran i Cesk Freixas en acció // Jose Polo

Roc Casagran i Cesk Freixas en acció // Jose Polo

La segona actuació va ser molt més estrident. El rock&roll de Xarim Aresté i la massa coral de Sant Marrà va arribar a Molins de Rei per deixar el llistó ben alt. El baix del molinenc Sergi Carós, altrament conegut com Ed Tulipa, va lligar de meravella amb l’estil gamberro d’Aresté en el que va ser l’últim concert de la temporada.

Abans i entre concert i concert es van repartir els tradicionals obsequis de la festa solidària de Molins de Rei amb el Sàhara, el que va propiciar que molts dels integrants i simpatitzants d’aquesta entitat es quedessin per veure les actuacions.

La continuïtat del Músiques Invisibles encara està per decidir

A hores d’ara no se sap si la quarta edició de Músiques Invisibles serà possible o no. La continuïtat del cicle depèn de diferents factors tal i com indica un dels organitzadors, Roger Castillo, en aquesta entrevista a Viu Molins de Rei on fa una valoració de la temporada.

Recomanacions personalitzades