Marcos Ruiz i Noelia Caballero pugen al podi del Campionat d’Espanya absolut d’halterofília

Marcos Ruiz, segon, i Noelia Caballero, tercera, han aconseguit pujar al podi del Campionat d’Espanya d’Halterofília en categoria absoluta. 

Marcos Ruíz a la segona posició del podi // cedida pel CH Molins de Rei

Marcos Ruíz a la segona posició del podi // cedida pel CH Molins de Rei

Competició en què participen, competició amb bons resultats. Tot i la seva insultant joventut, els aixecadors del Club Halterofília Molins de Rei han aconseguit dos podi en el Campionat d’Espanya absolut d’aquest esport.

Marcos Ruíz s’ha proclamat subcampió d’Espanya d’halterofília en categoria de menys de 105 kg. Per la seva banda, la jove Noelia Caballero, de només 15 anys, ha aconseguit la tercera posició en la categoria de menys de 63kg. Tot i no aconseguir pujar al podi, Edgar Rubio ha quedat cinquè en categoria de menys de 62kg. No ha tingut sort Yosua Fernández, que va quedar desqualificat després de fallar els tres intents en arrencada.

Recomanacions personalitzades