Jordi Juárez renuncia a ser el candidat d’ERC a les properes municipals

Cinc mesos després de la seva elecció com a número 1 d’ERC, Jordi Juàrez decideix abandonar la cursa per l’alcaldia per motius personals. La fins ara número 2, Sílvia Guillén, encapçala les travesses per substituir-lo.

Jordi Juárez en una imatge d'arxiu // ERC Molins

Jordi Juárez en una imatge d’arxiu // ERC Molins

Sorpresa a ERC Molins de Rei. A finals del mes de gener els republicans anunciaven una cara nova dins la política molinenca, Jordi Juárez, com a proper candidat a l’alcaldia. Ara, menys de cinc mesos després, aquest anuncia que fa un pas enrere i no es presentarà a les eleccions de 2015. Els girs que dóna la política municipal.

Juárez ho ha fet saber a l’executiva local aquesta setmana en una renúncia irrevocable. En un comunicat assegura que les raons que l’han portat a prendre aquesta decisió són “personals i laborals”. “El cap de llista ha d’estar disposat a fer grans renúncies i esforços amb una dedicació horària plena i conscient, on el 100% de la seva energia ha d’anar encaminada a assolir els reptes gegantins que tenim com a formació política i com a poble” diu Juárez per continuar afirmant que conscient del seu temps i prioritats prefereix “fer un pas enrere perquè una altra persona amb més disponibilitat lideri el projecte”.  Com aquell qui diuJuárez s’ha cansat abans de començar.

Jordi Romeu (al fons) ja va passar a un segon pla durant la visita d'Anna Simó a la passada Fira de la Candelera // David Guerrero

Guillén, a l’esquerra, i Juárez, a la dreta, durant la visita d’Anna Simó a la passada Fira de la Candelera // David Guerrero

Guillén, la primera a les travesses

La candidatura de Juárez comptava amb ell com a número 1 i la regidora per Esquerres per Molins de Rei, Sílvia Guillén, com a número 2. Amb la retirada de Juárez, Guillén té tots els números d’encapçalar la formació republicana de cara a les properes eleccions municipals. Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, Guillén encara no té clar si donar aquest pas o no per tot el que això implica. Així doncs, ara ha de passar un temps per veure si l’actual portaveu del grup municipal accepta aquesta responsabilitat o surt un pla B que lideri el nou projecte d’ERC.

Recomanacions personalitzades