Celebrada amb èxit la III Cursa Ecològica de Molins de Rei

La tercera edició de la cursa ecològica de muntanya a Molins de Rei s’ha dut a terme amb èxit. 680 corredors i dos recorreguts de 10,5km i de 25,3km són les xifres que descriuen una cita esportiva que es comença a consolidar en el calendari dels atletes.

Instant de la Cursa Ecològica 2014 // Ajuntament de Molins de Rei

Instant de la Cursa Ecològica 2014 // Ajuntament de Molins de Rei

El sol va acompanyar el diumenge en que es celebrava la III Cursa Ecològica de Molins de Rei, organitzada per l’AMPA del Col·legi Virolai amb la col·laboració de l’Ajuntament, l’AEM i ComKM. 680 de 700 inscripcions possibles van ser cobertes en la cursa d’adults. El recorregut de 25,3km va aplegar 332 corredors mentre que en el de 10,5km es van inscriure 248 persones. El punt de partida i arribada va ser el Parc de la Sèquia del barri de la Granja. La competició va començar a les 8.30 del matí.

El primer classificat de la cursa de 25,3km va ser Dani Aguirre del club Camp IV i ho va fer en 1 hora 53 minuts i 26 segons. El guanyador del recorregut de 10,5km va ser Xavi Cluselles de l’AER Muntaner-Euquality i va obtenir un temps de 39 minuts i 38 segons, només vint segons més ràpid que el segon classificat.

També va haver-hi cursa per als més petits, amb dos recorreguts: un de 1.500 metres i un altre de 2.600. En aquests les inscripcions eren gratuïtes. Els preus de les inscripcions d’adults era 13 euros més un euro per lloguer del xip i un euro per l’assegurança obligatòria.

Els corredors disposaven d’aigua cada 5 quilòmetres aproximadament i en diversos punts d’avituallament del recorregut hi havia sòlids, fruites i ganyims per preservar la salut dels esportistes. Personal de la Creu Roja Baix Llobregat Centre i massatgistes dels patrocinadors també van ser presents per garantir el servei mèdic. L’ADF Puigmadrona-Olorda va ser l’encarregada d’acondicionar el camí del recorregut per fer-lo més còmode i accessible per als participants de la tercera cursa ecològica de muntanya de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades