El primer equip d’handbol masculí salva la categoria per mèrits propis

La victòria contra La Roca a l’última jornada de lliga dóna la salvació directa al primer equip d’handbol del CE Molins de Rei. Si no s’hagués guanyat, l’entitat hauria continuat un any més a Primera Catalana gràcies a l’ascens del segon equip. 

Els jugadors celebren la victòria al final del partit //  Jose Polo

El CE Molins de Rei celebra una de les victòries d’aquest any // Jose Polo

Tot i que ha costat molt, el masculí d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei ha aconseguit la salvació. Per mèrits propis, l’equip entrenat per Pere Arbona s’ha guanyat la continuïtat a Primera Catalana. Era l’objectiu de la temporada. L’ascens del segon equip donava la seguretat que el club continuaria a la mateixa categoria la temporada vinent però això no treu mèrit al que aquest equip ha aconseguit.

La permanència ha arribat després d’una victòria per 36 a 60 contra La Roca en l’última jornada de lliga. El Molins necessitava una derrota de La Salle, rival directe en aquesta lluita per la permanència, i aquesta també va arribar. Amb dramatisme, l’equip va assolir l’èxit. Ha estat una temporada on els jugadors més joves han guanyat experiència i on l’equip ha deixat, en general, una bona impressió. Amb un handbol basat en ràpides transicions defensa-atac, el Molins continuarà competint a Primera Catalana.

Recomanacions personalitzades