Es construeixen dos nous espais de lleure per a gossos

L’Ajuntament crea dos nous espais de lleure per a gossos. Un ja està habilitat al barri de la Granja i el segon, situat al barri del Canal, ho estarà en unes setmanes. Es tracta de dos espais ideats per fer que els animals puguin anar deslligats sense molestar ningú. 

L'espai de lleure per a gossos del barri de la Granja ja està en funcionament // Jose Polo

L’espai de lleure per a gossos del barri de la Granja ja està en funcionament // Jose Polo

No són simples “pipicans”. Són dos espais de lleure per a gossos d’una extensió considerable ideats perquè els animals puguin jugar deslligats sense molestar a ningú.

El primer ja està obert i es troba situat al barri de la Granja, just a la part posterior del Centre d’Atenció Primària. Té una extensió de 1.500 metres quadrats. Al seu interior hi ha un petit espai de 100 m2 fet per als animals més petits. Està protegit amb tanques d’1,5 metres d’alçada i té dues entrades. Dins d’aquest espai de la Granja es poden trobar bancs on els propietaris poden seure, dues papereres per recollir els excrements dels animals, un panell informatiu amb les normes d’ús del recinte i una font. Durant les properes setmanes s’incoporaran elements d’agility per tal que els gossos puguin fer esport divertint-se amb els seus amos.

Properament s’obrirà un espai similar situat al barri del Canal, just al darrera del Parc del Llobregat. En aquest cas encara s’ha de preparar el terreny per tal de poder-lo habilitar. El pressupost del consistori per aquestes dues obres és de 15.000€ en total.

Recomanacions personalitzades