Joan Monné i Gorka Garay es retroben en un concert a casa

Joan Monné i Gorka Garay es van conèixer a Molins de Rei, després van ser professor i alumne. Ara comparteixen escenari junts a la Traska Truska acompanyats del contrabaixista Pau Sala. El concert serà aquest diumenge 18 de maig a les 19 hores.

Joan Monné al piano i Gorka Garay al saxo actuaran a la Traska Truska // ContraBaix

Joan Monné al piano i Gorka Garay al saxo actuaran a la Traska Truska // ContraBaix

Joan Monné i Gorka Garay es van conèixer arrel del projecte de la Drop Big Band de Molins de Rei que en Gorka va engegar fa més de deu anys i de la qual Monné en va ser el director musical. Més endavant es van convertir en professor i alumne a l’Escola Superior de Música de Catalunya i ara han decidit compartir escenaris amb un projecte a trio, juntament amb el contrabaixista Pau Sala.

Si sumem la dilatada trajectòria del pianista Joan Monné -amb 4 discos propis, diversos projectes compartits i infinitat de col·laboracions com a sideman i arranjador- a les excel·lents crítiques del primer disc de Gorka Garay (El cazador de luz), on el jove saxofonista destaca especialment en la seva faceta de compositor, tindrem la força d’un tàndem predestinat al retrobament que comparteix molt més que els seus orígens territorials. Amb una formació potser atípica, sense bateria, mostraran la seva música a través de composicions pròpies i de la relectura d’alguns dels estàndards que més els agraden.

Descompte per a socis de Viu Molins de Rei

El concert serà aquest diumenge 18 de maig a les 19 hores a la Traska Truska. Les entrades tindran un cost de 12 euros a taquilla. Els socis de Viu Molins de Rei disposen d’un descompte de tres euros i podran gaudir de la música de Monné, Garay i Sala per només 9 euros. Per obtenir el descompte és necessari portar el carnet de soci de Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades