El Molins de Rei CF perd una oportunitat d’or però segueix a tres punts de la promoció

Molins de Rei CF 2-2 Penya Recreativa. El Molins no pot amb una Penya Recreativa amb 10 durant gairebé tota la segona part. A falta de 4 partits, l’equip és a tres punts de la promoció. 

Juanjo Fernández, de 17 anys, cobrint al pitxitxi, Francisco Loro // Jose Polo

Juanjo Fernández, de 17 anys, cobrint al pitxitxi, Francisco Loro // Jose Polo

El Molins de Rei CF deixa escapar viu a un rival directe, la Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat, en un empat a 2 amb regust amarg. Regust amarg perquè el contrari va jugar amb 10 durant tota la segona part, regust amarg perquè el Molins va tenir oportunitats per emportar-se els tres punts, regust amarg perquè es va desaprofitar un 2 a 0 però, sobretot, regust amarg perquè s’ha perdut una oportunitat d’or per gairebé eliminar un rival directe. La bona noticia és que l’equip és a només tres punts de la promoció. A falta de quatre partits, l’equip depèn de tercers però al grup vuitè de Tercera Catalana cap dels equips capdavanters és regular i, per tant, guanyant seus partits existeixen moltes opcions de promocionar. Encara queda molta lliga.

Conscient que el seu col·lega Carlos Ruíz acostuma a omplir de jugadors el centre del camp, Joan Garcia va apostar per sortir amb una sala de màquines rocosa. El veterà Manolo Unzueta entrava a l’11 per formar doble pivot amb Joan Gosa, quedant Joan Torelló més lliure per organitzar. El resultat va ser que la Penya Recreativa no va jugar còmode en cap moment però el Molins va tenir problemes per crear joc. Es va guanyar en defensa però es va perdre en atac. Van faltar idees i creativitat quan es va jugar amb superioritat numèrica i això va impedir doblegar al rival definitivament.

En una acció brillant, Carles Capella va fer l’1 a 0 sobre el minut 5 de partit. En un tir lliure escorat a la dreta a molta distància de la porteria, Capella va clavar-la per l’escaire llarg dibuixant una banana preciosa (1-0). Tothom pensava que centraria. Va ser l’única espurna de qualitat en tot el partit de l’home que normalment catapulta l’atac molinenc. Tot i que ho va intentar i va ser tot esforç i coratge, no va tenir una bona tarda Capella, a vegades massa sol baixant a rebre al centre del camp. Poc lúcid, fins i tot la seva desesperació va fer-li ser massa individualista en alguna jugada on tenia companys millor col·locats per definir.

El segon va arribar també de falta. En aquest cas Joan Torelló va superar Paco Zafra amb un xut ras en una falta situada a la banda esquerra (2 a 0). No va estar afortunat el porter dels també coneguts com a Pajaritos en cap d’aquestes accions. Era el minut 22 i el Molins guanyava 2 a 0. El Josep Raich, una vegada més ple, era una festa.

Si el Molins guanya els seus partits té moltes opcions de promocionar

També de falta la Penya va fer el 2 a 1. José Antonio Aliaga, amb la sort de cara, superava a Ferran de Palol després que el seu xut topés amb la tanca defensiva molinenca, desviant la trajectòria de la pilota i deixant venut al porter. Mala sort pel Molins. Fins arribar a la mitja part es van veure els millor minuts dels de Sant Feliu de Llobregat. Tenien més la pilota tot i que no disposaven d’ocasions clares. I és que tot i encaixar dos gols a casa, en fase defensiva el Molins va estar brillant. L’actitud dels jugadors va ser notable. No es va notar la baixa d’Andreu Margarit i la parella de centrals formada per Oleguer Pujol i Manel Real va funcionar. A la línia de 4, completada amb Marc Méndez i Juanjo Fernández als laterals, no hi havia cap major de 21 anys. Futur.

D’una errada del veterà Joan Torelló va arribar l’empat. El migcampista va deixar botar la pilota a prop de l’àrea petita i Francisco Loro, sempre murri, va aprofitar-ho per guanyar-li la posició i provocar un penal. El màxim golejador de la competició va sumar el seu gol número 31 per fer el 2 a 2. El capità pajarito és un dels homes de la temporada. Era l’última jugada d’una primera part on el Molins va deixar escapar una avantatge de dos gols.

Molins de Rei CF i Penya Recreativa sortint al camp // Jose Polo

Molins de Rei CF i Penya Recreativa sortint al camp // Jose Polo

El Molins de Rei CF va superar el cop moral del gol psicològic i va ser superior durant tota la segona part. Marc Fuxa “Chufo”, sempre lluitador, va disputar una pilota que només barallen els treballadors. Primer la va guanyar i, quan se la volia posar llarga a l’esquena del central, aquest va tocar-la amb la mà. Segona groga de Carlos Arias i la Penya Recreativa amb 10. Era el minut 52 i el Molins es quedava amb el partit a les seves mans.

Es tenia una gran oportunitat al davant però no es va poder aprofitar. Costava molt trenar jugades i només quedava el recurs de l’acció individual o la pilota aturada, que va seguir generant perill. Es va trobar a faltar un jugador de refresc per revolucionar el partit però faltaven alternatives a la banqueta. Va sortir Jordi Prats, un pèl tard, per intentar donar-li aire fresc a l’atac però tampoc va estar encertat. Amb més cor que cap, el Molins es va anar a l’atac de forma descarada quan faltaven 10 minuts. Capella la va tenir però la seva fuetada va sortir fora. També Àlex Agudo, desaparegut durant tot el matx, va poder marcar de cap just al final. La Penya Recreativa sortia viva del Municipal Josep Raich quan semblava que podia caure.

Recomanacions personalitzades