Noelia Caballero dóna la cara a l’Europeu d’halterofília

L’aixecadora molinenca acaba en vuitena posició en el campionat d’Europa d’halterofília sub17. Amb 15 anys, era la més petita de les 13 participants. “Estic molt contenta”, explica Caballero des de Polònia, on es disputava la competició. 

Noelia Caballero en acció a Polònia // PSPZ

Noelia Caballero en acció a Polònia // PSPZ

Bona actuació de Noelia Caballero a l’Europeu d’halterofília sub 17 que s’està disputant aquests dies a la ciutat de Ciechanow (Polònia). La molinenca ha finalitzat en vuitena posició de la categoria de menys de 63 kg després d’aixecar 70 kg en arrencada i 83 kg en dos temps, aconseguint un total olímpic de 153 kg. És la millor marca de Caballero en el que portem de temporada. Així doncs, la jove ha competit molt bé en un escenari de màxima pressió.

“Estic molt contenta del resultat”, diu l’aixecadora en declaracions a Viu Molins de Rei. Caballero ha fet 15 anys a Polònia i era l’esportista més petita de les 13 que han competit en la seva categoria. Amb sinceritat, la molinenca reconeix que “no esperava aquest resultat” tot i que arribava a la competició amb l’octava millor marca de totes. “El seleccionador està molt contenta de l’actuació”, es congratula. El seu entrenador, David Soria, també ha qualificat els resultats com a “molt bons”. Tothom està satisfet per la feina feta.

És la primera actuació internacional de Caballero i les seleccions d’Espanya i Itàlia li han fet una festa sorpresa en motiu del seu aniversari. “Ha estat una experiència molt bonica”, explica Caballero des de Polònia. A milers de quilòmetres de distància, el local de l’associació de veïns de la Riera Bonet, barri molinenc on ella ha crescut, s’ha omplert per veure-la en acció.

Recomanacions personalitzades